Laster resultat
Slutsålt

Brf Rynningeåsen

Upptäck Brf Rynningeåsen med närhet till centrum, Rynningeviken och med ett eget poolområde. 64 bostadsrätter för dig som vill ha det bästa av två världar. Våra lägenheter är från 42 till 111 kvm. Du får även tillgång till en härlig innergård med pool, soldäck och pergola

Projektet är slutsålt

Projektet är slutsålt.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Vallare Walls gata, Örebro. Se kartan på Google

En härlig balkong i brf rynningeåsen

Hög standard, gemensamt poolområde och närhet till naturen

Rynningeåsen fortsätter att växa och är nu en etablerad stadsdel där efterfrågan på bostäder är stor. Inte så konstigt  med tanke på det perfekta läget så nära staden och ändå bara en kort promenad från Rynningeviken och Rävgången. Från Rynningeåsen är det knappt 1,5 km till centrala Örebro, en sträcka du tar dig snabbt med buss, bil eller cykel.

Brf Rynningeåsen är en bostadsrättsförening där alla kan trivas, oavsett ålder. Här delar du och dina grannar en härligt generös och grön innergård med gemensam uppvärmd pool, trädäck och pergola. En fantastisk plats för gemenskap med dina nya grannar eller trivsam samvaro med egna familjen.

Brf Rynningeåsen består av totalt 64 lägenheter, i storlekar från studion på 42 kvm till femrummaren på 111 kvm. Här delar du och dina grannar en härligt generös och grön innergård med gemensam uppvärmd pool, trädäck och pergola. En fantastisk plats för gemenskap med dina nya grannar eller trivsam samvaro med egna familjen.

Gemensamt för alla bostäderna är att de är smart planerade, där ytorna har tagits tillvara på bästa sätt. De större lägenheterna har både badrum och gäst-wc, några har även separat tvättavdelning. Lägenheterna som vetter mot gården har stora balkonger i härligt solläge. På gården finns en förrådsbyggnad, som skärmar av all insyn mot poolområdet. För bilparkering finns ett garage i källaren. Som alltid hos OBOS Kärnhem får du hög kvalitet på inredning material med bland annat kök från HTH och vitvaror från Siemens.

Byggs av: