Laster resultat

Kommande projekt

Brf Mosjöstrand

I mysiga Mosjö planerar vi nu för Brf Mosjöstrand, med rad- och kedjehus på 107 och 120 välplanerade kvadratmeter. Här bor du bekvämt i bostadsrätt, i ett lugnt och tryggt kvarter med soliga uteplatser och egen tomt. In till centrala Örebro tar du dig på 15 minuter. Välkommen hem!

1 av 4

Nyckelinformation

Antal bostäder
15 st kedjehus och radhus
Bostadstyp
Bostadsrätter
Storlek
107 - 120 kvm
Prel säljstart
2025
Prel inflytt
Ej avklarat

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem
familj vid middagsbordet

Flytta till en enklare vardag i Mosjö

Brf Mosjöstrand tar plats i mysiga Mosås, ett område som upplevs som allt mer centralt i takt med att Örebro växer. Här bjuds vi på moderna hem med alla bekvämligheter och närhet till allt du behöver för att pussla ihop vardagen: skola och förskola, shopping i Marieberg Galleria och hela stadens utbud inom räckhåll.

Hem som gjorda för familjelivet

Här kan du välja mellan radhus och kedjehus i två plan, på 107 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar i två plan. Både familj och gäster trivs i den sociala, öppna planlösningen på nedre plan med altanen i soligt läge precis utanför. Och när du vill dra dig tillbaka finns gott om plats för lugn och ro en trappa upp. Husen har 2–4 sovrum, gott om förvaring och utrymme för hemmakontoret.

Härligt för både stor och liten

Brf Mosjöstrand blir ett kvarter utformat för livsnjutare i alla åldrar: grönt och skönt, med flera gemensamma ytor där du kan lära känna dina grannar. Har du barn kan de smita över till områdets alldeles nya lekplats, kanske medan du förverkligar trädgårdsdrömmen på din tomt? I ett nybyggt hem som kräver minimalt med underhåll kommer du sannolikt få en hel del tid över till det roliga i livet.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor