Härliga hem i snygg kostym

Välkommen till det ljuva livet! Brf Kolonilotten består av radhus i två plan och ett flerbostadshus i tre plan. Här ryms hem för alla smaker, från den kvadratsmarta ettan till det rejäla radhuset med sex rum och kök. Men kvarteret får ändå en skönt småskalig känsla som gör det enkelt att trivas här. Mitt emellan staden och naturen.

Med inspiration från läget

Här har du lika nära till stadens nöjen som till ljuvligt friluftsliv. Och det är också från läget vi hämtat inspirationen till kvarteret. Fasader i trä med spännande inslag av tegel som knyter an till områdets industrihistoria och grönska. Husen färgsätts i en mjuk och behaglig färgskala med spännande svarta detaljer – en kombination som känns både klassisk och modern, och som matchar sin omgivning på ett utsökt sätt.

Lägenhet om 67 kvm

 

I ett inbjudande kvarter

Utspritt mellan husen hittar vi flera sköna sittplatser för trevliga fikastunder. Här planerar vi också för en egen liten lekhörna för de minsta – de lite större barnen kommer förmodligen att trivas bättre på den stora lekplatsen som tillhör förskolan som byggs på granntomten. Men vi har också tänkt på de praktiska detaljerna: som att flerbostadshuset har hiss, att här finns gott om cykelparkeringar och att varje bostad har ett eget förråd. De flesta har också en egen parkeringsplats.

Gott och blandat boende

En kvadratsmart etta, en perfekt tvåa eller tre trivsamma rum och kök? Eller kanske ett ljust och välplanerat radhus? Här finns plats för att leva livet, oavsett hur ditt liv ser ut. Från 35 till 137 smart utnyttjade kvadratmetrar – där nästan alla hem får egen altan eller balkong. Enda undantaget är ettorna på de övre våningarna som istället får en fransk balkong. Oavsett vilken bostad du väljer får du ett välbyggt och välutrustat hem i bekväm bostadsrättsform. Livet har nog aldrig varit ljuvare.

Radhus om 137 kvm

 

Ljust och fräscht med plats för din personlighet

Här flyttar du rakt in i ett hem som är redo att användas. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla stilen i många år framöver – och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Såväl material som utrustning är utvald med omsorg. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Inklusive tvättmaskin och torktumlare, även i de minsta lägenheterna – då i form av en kombimaskin.

 

Är du intresserad av Brf Kolonilotten?

Är du intresserad av Brf Kolonilotten?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!