Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Kolonilotten

CV-staden kommer att bli en alldeles unik, ny stadsdel i centrala Örebro. Här får ett stolt stycke industrihistoria nytt liv när de vackra tegelbyggnaderna varsamt blandas med modern arkitektur och omfamnande grönska. Alldeles intill planerar vi nu att bygga nya radhus och lägenheter i bekväm bostadsrättsform.

Antal lediga bostäder
4
Bostadstyp
Radhus, Lägenhet
Pris från
1 375 000 kr
Storlek (Boarea)
35–66 m²
Inflyttning
Från höst 2022
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Visning

Bäst upplever du CV-området på plats, därför hoppas vi på att du har möjlighet att komma på visning för Brf Kolonilotten. Upplev platsen där bostäderna kommer att byggas och träffa mäklaren som gärna svarar på dina frågor om både området och husen. 

Koordinater: 59.276091,15.242355. Se kartan på Google

Brf Kolonilotten har 4 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Kolonilotten Etapp 2

  • 2 enrumsbostäder
  • Från 1 375 000 kr till 1 425 000 kr
  • Köp nu till fast pris!
Försäljning pågår

Brf Kolonilotten Etapp 1

  • 2 en- till trerumsbostäder
  • Från 1 425 000 kr till 2 585 000 kr
  • Inflyttning: Från höst 2022
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.276091,15.242355. Se kartan på Google

Drönarbild på Brf Kolonilotten i CV-staden Örebro

Nybyggda bostäder nära både stadsliv och friluftsliv

Drömmer du om att bo både centralt och med grönskan runt husknuten? CV-staden växer och koloniområdet intill har gett namn till Brf Kolonilotten. Här har du nära till allt som gör livet bekvämt: skolor, butiker och service och närheten till det där som så många längtar efter; vackra grönområden för motion och avkoppling.

Ljusa, moderna bostäder för det lilla hushållet och den som behöver mer utrymme

Från lägenheter på 35 kvm till radhus på 137 kvm, här finns en bostad för dig som vill bo bekvämt i en etta till dig som vill ha plats för en stor familj eller extra många gäster vid matbordet. Flera av bostäderna har egen uteplats eller balkong. Samtliga har tillgång till grönskande områden i kvarteret. Inomhusmiljön präglas av ljusa materialval i hög kvalitet, fräscha badrum och välplanerade kvadratmetrar; oavsett om du hittar hem i en lägenhet eller i radhus.

Mellan stadspuls och avkopplande naturmiljö

I Brf Kolonilotten bor du med promenadavstånd till både stad och natur: du har nämligen ungefär lika nära till centrum som till Osets naturreservat, småbåtshamnen och Hjälmaren. Och jobbar du på sjukhuset cyklar du dit på fem minuter. Planerna för CV-staden är spännande, flyttar du hit har du nära till allt som gör vardagen och fritiden lite enklare och trevligare!

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Kolonilotten och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Brf Kolonilotten består av radhus i två plan och ett flerbostadshus i tre plan. Här ryms hem för alla smaker, från den kvadratsmarta ettan till det rejäla radhuset med sex rum och kök.

Läs mer om bostäderna här!
Livet i området

Livet i området

Brf Kolonilotten får ett smått oslagbart läge. Mitt emellan ett skönt, grönt koloniområde och allt spännande som kommer att hända i CV-staden.

Lär mer om området här!
Varför välja Brf Kolonilotten?

Varför välja Brf Kolonilotten?

Det här är din chans att hitta hem i ett av Örebros bästa lägen, och att dessutom kunna välja att bo i radhus så här centralt – det är verkligen något alldeles extra. Nyfiken på vad en flytt till Brf Kolonilotten har att erbjuda?

Läs mer om Brf Kolonilotten här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Kolonilotten

Vi svarar gärna på dina frågor!