Full fart i karusellen här grävs det i obos nya projekt i nora

Markarbetena är igång i Brf Karusellen i Nora

Sabah Osman är kundansvarig och berättar mer om läget i projektet.

Fem av femton bostäder kvar till salu och en stadig försäljning trots corona, det måste kännas bra?

- Absolut! Vi ser att det har lossnat på bostadsmarknaden igen efter de något mer oroliga vår- och sommarmånaderna. Och nu när vi har kommit igång med markarbetena i Brf Karusellen förväntar vi oss ett ytterligare ökat intresse för projektet då det händer en del i området.

Sabah Osman Obos

Sabah Osman, kundansvarig på OBOS

Brf Karusellen är moderna hus, men som ändå har inspirerats av den genuina känslan som trästaden Nora erbjuder. Av de som har valt en bostad här, kan du säga något om målgruppen?

- Ja, vi ser att det är många medelålders par, vars barn har flyttat hemifrån och där man önskar ett smidigare boende än den stora villan. Men vi ser också yngre par – förstagångsköpare, som kanske har ett barn eller som planerar att bilda familj. Så det är brett, och det kommer att bidra till en levande och samtidigt trygg känsla i området.

Kul att markarbetena är igång! Men när levereras husen?

- Vi siktar på att påbörja husleveranser i mars/april nästa år, och då kommer det att pågå fram till sommaren. Två av husen kommer att fungera som visningshus, och är redo för visning under våren.

Röd exteriör och trädgård  för några av bostäderna i Brf Karusellen som bostadsutvecklaren obos bygger i Örebro i området Nora Stensnäs

Och när kan kunderna börja flytta in?

-Eftersom vi bygger med vårt koncept Start Living här så går montaget snabbt och smidigt, och kunderna kan se fram emot en inflyttning mot slutet av nästa år.

För den som inte redan har anmält sitt intresse till detta projekt – varför ska man bo i Brf Karusellen?

- Det är prisvärda, moderna bostäder i charmig träskrud, med ett härligt läge nära vatten, lekplats och centrum. Nyproduktion gör att det är underhållsfritt de första 5-10 åren och tack vare att varje bostad byggs i två plan med egen parkering, uteplats och täppa, så får man verkligen känslan av den egna villan – men i smidigt bostadsrättsformat.

Hur ser framtidsplanerna ut i området?

- Vi är definitivt inte klara i Nora, utan vi tror på marknaden i denna genuina lilla trästad. Här ser vi framför oss att vi kan bygga med hela bredden av vårt erbjudande; bostadsrätter, styckehus och kanske till och med samhällsfastigheter. Ingenting är klart ännu, men planerna finns.

Är du intresserad av Brf Karusellen?

Är du intresserad av Brf Karusellen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!