Njut av godbitarna från villalivet

Här kan du njuta av huslivet i ett smidigt format, utan klassiska villabekymmer. Ett nybyggt hus kräver minimalt med underhåll, och den dagen det blir dags för sådant sköter ni det tillsammans i föreningen. Här har du heller ingen vildvuxen jätteträdgård att ta hand om, utan en egen täppa i lättskött format.

Ett härligt grönt kvarter

Även om det här är ett radhuskvarter är det helt förskonat från långa radhuslängor. Istället grupperas bostäderna tre och tre – vilket dessutom ger fler chanser att bo i gavelläge. Här är naturen i högsta grad närvarande, på ena sidan av kvarteret har du ett skogsparti som granne. Häckarna som ramar in kvarteret bidrar också med skön grönska i tillvaron.

Med modernt lantlig stil

Husen får stående träpanel som färgsätts i mjuka naturtoner som bidrar med en lantlig touch och matchar grannkvarteret Brf Karusellen på ett fint sätt, utan att förlora sin egen identitet. För här får husen en lite mer modern formgivning, vilket passar perfekt för den generösa fönstersättningen som låter ljuset flöda. Allt som allt: ett snyggt och stilrent kvarter med en nypa lantlig charm som bidrar till det välkomnande helhetsintrycket.

Rum för det goda livet inomhus

Här bjuds vi på ljusa och hemtrevliga hus om 82 ytterst välplanerade kvadratmetrar. Trevliga öppna sällskapsytor, två sovrum – det mindre av dem fungerar såklart också fint som gästrum eller hemmakontor. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare, för bekvämlighetens skull, och köket är rena drömmen för dig som trivs vid spisen. Här står alla vitvaror redo för att användas – inklusive fullstor kyl och frys, och diskmaskin.

Och gott om plats för ute-njut

Utelivet är ju en stor del av huslivet, så självklart kan varje bostad skryta med fina uteplatser. Här får du stora altaner med trädäck på båda sidor av huset, så att du själv kan välja var kaffet smakar allra bäst. Varje hus har också sin egen lättskötta trädgårdstäppa, lagom stor att njuta av – utan att behöva lägga för mycket jobb på skötseln.

Bra standard som standard

Såväl inredning som utrustning i ditt nya hem håller en bra standard redan från början. Badrum med kakel och klinker, kök från HTH och vitvaror från Siemens, till exempel. Alla materialval är utvalda med omsorg för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Men om du är ute i god tid kan du även sätta din egen prägel på ditt nya hem med olika tillval. Vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna i tillvaron, som att alla hus får ett eget förråd och parkeringsplats. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Är du intresserad av Brf Karamellen?

Är du intresserad av Brf Karamellen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!