Laster resultat
Försäljningen startar 23 maj kl. 10:00

Brf Karamellen

Grattis Nora! Nu planerar vi för ett nytt kvarter med ytterst välplanerade enplanshus. Här bor du bekvämt i bostadsrättsform, i radhus om 82 härliga kvadratmetrar med gott om villakänsla, tack vare dubbla uteplatser och egen lättskött trädgårdstäppa. Välkommen till det goda livet!

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
5
Bostadstyp
Radhus
Pris från
2 250 000 kr
Storlek (Boarea)
82 m²
Inflyttning
Från vår 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Säljstart för Brf Karamellen - Etapp 1

Försäljningen startar 23 maj 2022 kl. 10:00 och köpanmälan är öppen till och med 24 maj 2022 kl. 10:00

Fastpris. Alla kan köpa men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.

Mer information och köp av bostad

Du behöver inte vara OBOS-medlem för att köpa ett hus i början av försäljningen, men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.

Köp bostad i Brf Karamellen - Etapp 1

Bli medlem Läs mer om förtur för medlemmar

Informationsträff 16 maj

Måndagen den 16 maj kl 18.00 bjuder vi in till infoträff på Nora Stadshotell. Då får du träffa oss i projektteamet och mäklare. Du får en presentation av projektet och hur säljstarten går till och du har möjlighet att ställa frågor. Vi bjuder även på enklare förtäring. 

Läs mer och anmäl dig här

Brf Karamellen har 5 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljningen startar 23 maj kl. 10:00

Brf Karamellen - Etapp 1

  • 5 trerumsbostäder
  • Från 2 250 000 kr till 2 450 000 kr
  • Inflyttning: Från vår 2024
  • Fastpris. Alla kan köpa men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Klotstigen, 713 32 Nora. Se kartan på Google

Hem ljuva enplanshem – med nära till allt

Huslivet har nog aldrig smakat godare! Precis som namnet antyder bjuder Brf Karamellen på godbitarna från villalivet, helt utan villabekymmer. Bekväma bostadsrättshem i form av nybyggda radhus i ett plan, på bekvämt promenad- eller cykelavstånd från allt du vill ha i din vardag, inklusive morgondoppet.

Genomtänkt in i minsta detalj

Förutom sitt fina läge, bjuder Brf Karamellen på nybyggda enplanshem med varje kvadratmeter på rätt ställe. På 82 härliga sådana ryms både två sovrum och en härlig öppen planlösning för kök och vardagsrum – men också praktiska godbitar som badrum med tvättmaskin och torktumlare, och en parkeringsplats. Dessutom har du dubbla altaner och en egen lättskött täppa att njuta av livet på.

Läge för vardagsliv och vardagslyx

Livet på en mindre ort gör vardagen så mycket enklare. Här bor du i ett mysigt kvarter, utan genomfartstrafik, nära en riktigt fin lekplats och med all service inom räckhåll – du cyklar in till centrum på 5 minuter. Men här får du inte bara njuta av fördelarna av lugna, mysiga Nora. Du når hela Örebros utbud på en halvtimme i bilen.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Karamellen och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Äntligen! Ett ytterst välplanerat och trivsamt hem med allt du behöver lätt tillgängligt i markplan: två sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare – men också två stora altaner. Var det någon som sa livskvalitet?

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

För många är mysiga Nora mest känt för sina charmiga trähus, Maria Langs deckare, Noraglassen och marknaden där man kan åka karusell och äta karamell, nu förstår ni var bostadsrättsföreningen fått sitt namn ifrån, eller hur? Men orten har mycket mer än så att erbjuda.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Karamellen?

Varför välja Brf Karamellen?

Nybyggda enplanshus i bekväm bostadsrättsform med alla bekvämligheter – två sovrum, fina sociala ytor, två altaner och egen lättskött trädgård, till exempel. Godsakerna från villalivet utan villabekymmer – helt enkelt. Här berättar projektutvecklare Henrik Wirén om allt det goda i Brf Karamellen.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Karamellen

Vi svarar gärna på dina frågor!