Laster resultat

Kommande projekt

Brf Storängen

I Brf Storängen kan dina husdrömmar bli verklighet på enklast möjliga vis: i bostadsrättsform. Här planerar vi för fina radhus och villor med sjönära läge. Lagom på-landet-känsla och bekvämt cykelavstånd till all service.

1 av 21

Nyckelinformation

Antal bostäder
22 st
Bostadstyp
Radhus och villor
Storlek (boarea)
107 kvm och 120 kvm
Inflyttning
Ej fastställd
Säljstart
Kvartal 1 2024

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.297097,14.504509. Se kartan på Google

Lev det ljuva huslivet, nära Möckelns strand i Karlskoga

I vackra Storängsstrand, i södra delen av Karlskoga, har du chans att hitta ditt drömhem i ett lugnt och familjevänligt kvarter. Brf Storängen erbjuder två trevliga husmodeller i form av villa eller radhus. Härifrån har du både nära till ett dopp i sjön och allt du behöver i din vardag.

Välplanerade hem för stora och små

Här bor du med alla bekvämligheter i villa eller radhus på 107 eller 120 kvadratmeter. Husen har stora sociala ytor och gott om plats för familjens privata liv i 2–4 sovrum. Alla hus får rymliga altaner och en trädgård att pyssla om.

Allt för en härlig vardag 

Från svalkande dopp till spännande söndagsutflykter – här har du nära till att njuta av naturen året runt. Området får en ny badplats och en stor fin lekplats på andra sidan gatan. Vardagen pusslar du enkelt ihop med närhet till förskola och skola, storhandling och all tänkbar service i Karlskoga. Till Örebro tar du dig på dryga halvtimmen.

Bostäderna

Bostäderna

I Brf Storängen är det enkelt att njuta av det bästa från huslivet. Du bor nytt och fräscht i ett hem som kräver minimalt med underhåll – och dagen det är dags sköter föreningen det tillsammans. Här kan du välja mellan två populära husmodeller som rymmer allt för en härlig vardag.

Läs mer
Området

Området

I Storängsstrand bor du med ett otroligt fint läge i södra Karlskoga, granne med naturen och Möckelns strand. Här bygger vi härliga villor och radhus med stora uteplatser. Allt du behöver i vardagen finns på bekvämt cykelavstånd.

Läs mer
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Storängen

Vi svarar gärna på dina frågor!