Laster resultat
Försäljning pågår
Exteriör projektetr Kv London som obos bygger i Växjö på torparängen

Kv London

Torparängen är en ny stadsdel i Växjö som ligger i norra delen av Teleborg. Här kommer cirka 250 nya bostäder att växa fram under de närmsta åren. I Torparängen bor du nära det mesta och till Växjö City tar du dig med buss, bil eller cykel på bara några minuter. Känner du för att promenera har du goda gång- och cykelstråk längs med Växjösjön som ligger mitt i hjärtat av Växjö.

Antal lediga bostäder
1
Bostadstyp
Radhus
Pris från
4 095 000 kr
Storlek (Boarea)
138 m²
Inflyttning
Inflyttningsklart
Ägandeform
Äganderätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Kontakta ansvariga i projektet för att boka tid för en privat visning. Då får du mer information om området, projektet, de nya bostäderna och köpprocessen.

Se kontaktpersoner här

Londonvägen, Växjö. Se kartan på Google

Kv London har en ledig bostad

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Försäljning pågår Interiör i ett typiskt hus i projektet Kv London i Växjö som OBOS bygger

Kv London

  • 1 femrumsbostad
  • Från 4 095 000 kr till 4 095 000 kr
  • Inflyttning: Inflyttningsklart
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 56.85345 latitud, 14.80443 longitud

Londonvägen, Växjö. Se kartan på Google

Två kvinnor som cyklar på torpaängen

Ett småskaligt område med ett exceptionellt läge

Ungefär två kilometer söder om Växjö centrum i naturskön miljö vid Södra Bergundasjöns strand växer nu Torparängen fram. Totalt kommer här att byggas uppemot 300 bostäder för alla skeden i livet. Kristina Thorvaldsson, projektledare för stadsutveckling på Växjö kommun berättar mer om ett bostadsområde skapat med kärlek in i minsta detalj.

Vacker och varierad natur

Torparängen ligger vackert på en höjd som sluttar ner mot Södra Bergundasjön. Runt hela sjön löper en populär promenadväg och i omgivningarna finns både vacker lövskog, gammal jordbruksmark och granskog. Här finns också fornlämningar i form av hällkistor, som visar att området har en lång tradition av att vara en uppskattad boplats. Precis som hela Teleborg har ju även detta område en gång ingått i Teleborg slotts ägor vilket också lämnat spår i form av stenrösen, igenväxta betesmarker och ett stort antal körsbärsträd.Översiktsbild på Torpaängen i Växjö

Med alla möjligheter till ute-njut

Torparängen är också ett givet val för den som uppskattar att vistas utomhus. Här finns härliga promenadstråk och närheten till sjön ger möjlighet till båtliv och fiske – och inom en snar framtid kommer du också att kunna ta dig ett svalkande dopp. 

Allt om köpet

Allt om köpet

Att köpa ett hem är en av de viktigaste händelserna i ditt liv. Vi guidar dig säkert genom köpet och erbjuder lösningar som är anpassade efter dina behov.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer? Fyll i formuläret och registrera ditt intresse här - så ser vi till att du får alla viktiga nyheter och deadlines.

Villkor

Oj, något gick fel när formuläret skickades in!

Försök gärna igen om en liten stund.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Personuppgiftspolicy och Användarvillkor gäller.

Kontakta oss för mer information om Kv London

Vi svarar gärna på dina frågor!

Till toppen