En stil vald med omsorg

För oss är genomtänkt design och materialval lika viktigt som arkitektur och planlösning – tillsammans skapar det helheten. I Brf Havsbrisen har vi noggrant valt kök, badrum och inredning av hög kvalitet, och allt ingår från start.

Insidan speglar utsidan

Fasaderna i Brf Havsbrisen går i olika varma och naturnära kulörer: en mjukt svart och en ljus beige. De förstnämnda får rödbruna fönster och dörrar, de andra får fönster och dörrar i svart som en kontrast till den ljusa färgsättningen. Vi har även valt att låta fasadernas färger gå igen i köken. Här får de mörkare husen köksluckor i modernt grå och de ljusare kök i en härlig mockafärg. Vad föredrar du?

”Både den ljusgrå och den mockafärgade nyansen i köken ger hemmet modernt uttryck. Den fantastiska utsikten från köket över golfbanan och tallarna blir som en naturlig färgklick i köket och vardagsrummet.” – Karl Braune, Projektutvecklare

Allt är klart från start

För att göra det enkelt för dig har vi gjort genomtänkta val när det kommer till husens material och utrustning. Till exempel sätter vi in en praktisk skjutdörrsgarderob i hallen, handdukstork i ena badrummet och inbyggda spotlights i entré, hall, kök och badrum. Köken är från HTH och får rostfria vitvaror från Siemens. Den vitlaserade ekparketten är inte bara mjuk att gå på, utan binder ihop hemmet till en varm helhet. Allt är helt enkelt klart från start och kvar är det roliga: fundera ut möbler, vad som ska upp på väggarna och vilka prylar som sätter pricken över i:et.

Är du intresserad av Brf Havsbrisen?

Är du intresserad av Brf Havsbrisen?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer