Laster resultat
Kommande projekt
Byggmark

Byggmark

Golfrundan

Nu planerar OBOS att bygga ca 40 nya bostäder på Öland! Precis intill golfbanan i Saxnäs planeras det för ca 25 villor och en Brf, med den första säljstarten omkring Q1 2022. Välkommen till Golfrundan!

Nyckelinformation

Antal bostäder
Ca 40 st
Upplåtelseform
Bostadsrätter och villor
Säljstart
Ej fastställt
Inflyttning
Ej fastställt

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Detta händer nu

Din åsikt är viktig!

Då vi befinner oss i en utvecklingsfas vill vi gärna höra hur du hade sett ditt drömboende i Saxnäs. Är du intresserad av att vi utvecklar villor eller bostadsrätter? Skriv gärna din åsikt i meddelande-fältet vid intresseanmälan nedan.

Välkommen till Golfrundan!

Här bor du lugnt och skönt nära naturen, havet och staden. Antingen i någon av Myresjöhus eller SmålandsVillans fina villor eller OBOS fräscha bostadsrätter. Här har du omkring 5 km ner till Färjestaden och Ölandsbron. Därifrån tar du dig vidare in till Kalmar på en kvart.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor