Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Åkerblomman

Drömmer du också om att bo på Öland? Då ska du ta en titt på dessa härliga radhus med 2-3 sovrum, fin altan och egen lättskött trädgård. På cykelavstånd från allt som Färjestaden har att erbjuda, granne med nybyggd skola, och med smidig pendling in till Kalmar. 15 minuter med bil, drygt 20 med buss.

Antal lediga bostäder
4
Bostadstyp
Radhus
Pris från
1 885 000 kr
Storlek (Boarea)
107 m²
Inflyttning
Från höst 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Det ska löna sig att vara med från start!

Vi förbehåller oss rätten att prisjustera under projektets gång. Så, när du har hittat ditt drömhem: gör slag i saken direkt, det lönar sig i längden. 

Se informationsträffen igen!

Klicka här för att se hela informationsträffen som film i efterhand. Här får du veta allt om bostäderna, hur försäljningen går till och vad du behöver tänka på inför säljstarten.

Brf Åkerblomman har 4 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Åkerblomman

  • 4 fyrarumsbostäder
  • Från 1 885 000 kr till 2 395 000 kr
  • Inflyttning: Från höst 2023
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.658110,16.489720. Se kartan på Google

Nya radhus med rum för vardagsliv och vardagslyx

Det är många som vill flytta till härliga Färjestaden, men det har tidigare inte funnits så gott om alternativ om du vill bo nybyggt utan att bygga eget hus eller bo i lägenhet. Tills nu. Brf Åkerblomman bjuder på nybyggda radhus i ett mysigt kvarter med fina gemensamma ytor och bra läge i Färjestaden.

Mycket hus per kvm

Här bor du modernt och bekvämt i bostadsrätt, i tvåplansradhus om 107 ytterst välplanerade kvadratmetrar med fina sociala ytor och två sovrum som standard. Här finns också möjlighet till alternativa planlösningar som tillval, till exempel kan du få ett tredje sovrum. Alla hus har också stora altaner och en egen lättskött trädgård att njuta av.

Med närhet till allt du behöver

Här bor du granne med nybyggda Östra skolan (F-9), och Färjestadens nya padelhall som kommer att byggas ett stenkast bort. Du har nära till naturen och havet såklart, och Ölandsbron når du på fem minuter i bilen. Resan till Kalmar tar därför bara en kvart – eller drygt 20 minuter med buss. Men du har också bekvämt cykelavstånd till allt som Färjestaden har att erbjuda i form av service, nöjen och aktiviteter. På sommaren kan du ta cykeln hela vägen till Kalmar, med cykelfärjan Dessi.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Åkerblomman och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Drömmer du också om att bo på Öland? Då ska du ta en titt på Brf Åkerblommans härliga, nybyggda radhus. Här får du 2-3 sovrum, fin altan och egen lättskött trädgård – alltsammans i ett hemtrevligt kvarter med gemensam grillplats och lekplats.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Här bor du granne med en ny skola, på cykelavstånd från allt som Färjestaden har att erbjuda – och med smidig pendling in till Kalmar: 15 minuter med bil, drygt 20 med buss.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Åkerblomman?

Varför välja Brf Åkerblomman?

Med ett perfekt läge i fina Färjestaden bor du nytt, bekvämt och bekymmersfritt i välplanerade radhus med 2-3 sovrum, härliga sällskapsytor, fin altan i bästa västerläge och egen lättskött trädgård. 15 minuter från Kalmar. Här berättar projektutvecklare Elisabeth Berntsson mer om alla fördelar med Brf Åkerblomman.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Åkerblomman

Vi svarar gärna på dina frågor!