Laster resultat

Försäljning pågår

Stensö brygga

Äntligen är det dags! Nu bygger vi nya, moderna radhus och parhus med äganderätt i vackra Stensö. Exklusiva tvåplanshem om 152-159 kvm med hög standard redan från början. Perfekt för dig som vill bo granne med havet och naturen – men ändå ha nära till hela Kalmars utbud.

Välkommen till ett radhus om 152 kvadratmeter!

1 av 25

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
11
Bostadstyp
Radhus
Pris från
6 900 000 kr
Storlek (Boarea)
152–159 m²
Inflyttning
Från kvartal 4 2024
Ägandeform
Äganderätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Supererbjudande för OBOS-medlemmar: 500 000kr i rabatt!

De fyra första som tecknar avtal i Stensö Brygga from nu och fram till den 31 oktober får 500 000kr i rabatt! Rabatten dras av från priset i prislistan och gäller dig som är eller blir OBOS-medlem.

Kontakta Marcus för mer information.

Stensö brygga har 11 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Stensö brygga

  • 11 femrumsbostäder
  • Från 6 900 000 kr till 9 500 000 kr
  • Inflyttning: Från kvartal 4 2024
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Västra Sjögatan 33, Kalmar. Se kartan på Google

Nybyggda hem för det goda livet

I Stensö Brygga flyttar du in på ett oslagbart läge, granne med havet och naturen – och med service, nöjen och aktiviteter på bekvämt cykelavstånd. Även husen blir något alldeles extra: ljusa och rymliga parhus och radhus om 152-159 kvm – alla med äganderätt. Som gjort för att njuta av livet!

Hus med extra allt

Här flyttar du in i ett hem med omtanke om varje detalj, från husens arkitektritade design till deras väldisponerade planlösning och gedigna materialval. Oavsett om du väljer ett radhus eller ett parhus kan du njuta av härliga öppna sällskapsytor, tre trivsamma sovrum, ett riktigt fint kök – och ljuvliga uteplatser i form av både altan och balkong.

Nära havet – och staden

Att bo här är att bo med promenadavstånd till svalkande dopp, sköna skogspromenader och joggingrundor – och till att köpa nygräddat frukostbröd på Stensö Hembageri. Men du har också nära till allt du behöver i din vardag. In till centrala Kalmar cyklar du på omkring 10 minuter. Läge för både vardagsliv och vardagslyx, helt klart!

Området

Området

I Stensö brygga bor du granne med havet och naturen – men ändå nära hela Kalmars utbud. Du cyklar till det mesta på omkring 10 minuter. Läge för både vardagsliv och vardagslyx, helt klart!

Läs mer här
Vilken stil är du?

Vilken stil är du?

I Stensö Brygga har vi tagit fram tre stilpaket. Alla med genomtänkta materialval och hög kvalitet på inredning.

Se stilarna här!
Om bostäderna

Om bostäderna

Stensö Brygga bjuder på nybyggda radhus och parhus med äganderätt. 152-159 kvm med härliga öppna sällskapsytor, tre trivsamma sovrum, ett riktigt fint kök och ljuvliga uteplatser i form av både altan och balkong.

Läs mer här
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Stensö brygga

Vi svarar gärna på dina frågor!