Laster resultat

Kommande projekt

Brf Susvinden

Växande Snurrom kallas Kalmars nya friluftsstad. Här planerar vi för ett härligt kvarter med familjevänliga parhus och radhus. Bekväma hem i bostadsrätt med 2-4 sovrum, dubbla uteplatser och lättskött trädgård. Här bor du nära natur och aktiviteter, 10-15 minuter från centrum med bil. Välkommen!

1 av 13

Nyckelinformation

Antal bostäder
25 st
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Par- och radhus
Storlek (boarea)
107-120 m²

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

3D-visning

Här kan du se en 3D-visning av par- och radhusen på 107 kvm som vi planerar att bygga i Brf Susvinden. Visningen är från ett liknande hus i ett annat projekt som OBOS har byggt. 

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.713102,16.323483. Se kartan på Google

Härligt husliv med naturen runt knuten

Här bor du granne med naturen – och lever huslivet på bekvämast möjliga vis: i bostadsrätt. Brf Susvinden bjuder på nybyggda radhus och parhus i ett luftigt kvarter med en härligt social yta för hela familjen: komplett med lekplats, träningsredskap och en mysig pergola för grannfikan.

Trivsamt för hela familjen

Här bor du modernt och bekvämt i bostadsrätt, i radhus eller parhus om 107 välplanerade kvadratmetrar – och parhus om 120 kvm. Alla i två plan, med fina sociala ytor och två respektive tre sovrum som standard. Alla hus har också dubbla uteplatser och en egen lättskött trädgård att njuta av.

Toppläge för en aktiv fritid

Det är inte utan anledning som växande Snurrom kallas för Kalmars nya friluftsstad. Här har du naturen runt knuten, nära till både mountainbikespår och golfbana och cykelavstånd till flera badplatser. Förskola finns redan i området, och här planeras även för ny skola. In till stan tar du bilen på 10-15 minuter, eller cykeln på runt 25. Läge för det goda livet, helt klart.

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Brf Susvinden bjuder på nybyggda radhus och parhus i två olika storlekar med fina sociala ytor, 2-3 sovrum som standard, dubbla uteplatser och lättskött trädgård. In till centrum tar du dig smidigt med bil, buss eller cykel.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Det är inte utan anledning som Snurrom kallas för Kalmars nya friluftsstad. Här har du naturen runt knuten, nära till både mountainbikespår och golfbana och cykelavstånd till flera badplatser.

Läs mer här!
Aktiv fritid nära skogens sus och vattnets brus

Aktiv fritid nära skogens sus och vattnets brus

Naturen gör oss gott – och allra bäst verkar vi må när vi vistas i natur som vi känner oss hemma i. Här i Brf Susvinden bor du nära både skog och vatten. Win-win, säger vi.

Läs mer om varför här.
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Susvinden

Vi svarar gärna på dina frågor!