Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Ekhöjden

På bekvämt cykelavstånd från allt som Vetlanda har att erbjuda ligger trivsamma Nya Mellangården. Just här bygger vi ett nytt kvarter med radhus och två olika sorters kedjehus – det ena ett smidigt enplanshem. Alla i bekväm bostadsrättsform, så här är det bara att flytta in och leva livet.

1 av 12

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
9
Bostadstyp
Radhus, Kedjehus
Pris från
2 350 000 kr
Boköpmodell
Bostadsbyte
Storlek (Boarea)
107–121 m²
Inflyttning
Från kvartal 1 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning för Brf Ekhöjden! Ta tillfället i akt och lär dig mer om bostäderna, området och passa på att få svar på alla dina frågor av ansvariga på plats.

Passar inte visningstiden? Välkommen att boka en privat tid med mäklaren.

Visningsbostad:
Norrvägen, Vetlanda. Se kartan på Google

Brf Ekhöjden har 9 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Ekhöjden - Etapp 1

  • 9 fyra- till femrumsbostäder
  • Från 2 350 000 kr till 2 750 000 kr
  • Inflyttning: Från kvartal 1 2024
  • Köp nu till fast pris!
  • Bostadsbyte

3D-visning

Här kan du se en 3D-visning av radhusen på 107 kvm som vi planerar att bygga i Brf Ekhöjden. Visningen är från ett liknande hus i ett annat projekt som OBOS har byggt. 

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 57.440116,15.079496. Se kartan på Google

Välkommen till villaidyllen – och till ditt nybyggda hem

Precis som namnet antyder får Brf Ekhöjden ett fint läge på en liten höjd i Nya Mellangården. Här kan du nu hitta hem i ett härligt kvarter med hus för de allra flesta smaker. Radhus och två olika kedjehus – det ena av dem ett extra bekvämt enplanshem, alla i bekymmersfri bostadsrättsform. Som gjort för en lite härligare vardag!

Hem för de flesta smaker

Här bygger vi tre olika husmodeller. Dels radhus om 107 välplanerade kvadratmetrar i två plan – och dels två olika sorters kedjehus. Det ena kedjehuset bjuder på 98 smarta kvadrat i ett plan, och det andra har rum för hela familjen på hela 121 kvadratmetrar i två plan. Alla kan skryta med härliga uteplatser, och de flesta får också egen trädgård. Vilken blir din favorit?

Med nära till allt

Här bor du på bekvämt gång- eller cykelavstånd från allt som Vetlanda har att erbjuda. Närmaste förskolan ligger bara ett par hundra meter bort, men du har heller inte långt till skolor för alla åldrar. Mysiga skogspromenader eller härliga löprundor har du alla möjligheter till, och in till centrum cyklar du på under 10 minuter. Vardagsnytta och vardagslyx i ett härligt paket, med andra ord.

Vi byggstartar Brf Ekhöjden!

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

I Brf Ekhöjden kan du välja mellan tre olika hustyper – allt för att det ska vara enkelt för dig att hitta just ditt drömhem. Här kan du läsa mer om respektive hus.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

I Brf Ekhöjden bor du lugnt och tryggt i ett område, granne med skogen som bjuder in till såväl sköna söndagspromenader som spännande upptäcktsfärder och kreativt kojbyggande, samtidigt som du har hela Vetlandas utbud på cykelavstånd.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Ekhöjden?

Varför välja Brf Ekhöjden?

I Brf Ekhöjden bor du granne med naturen. Och skogen får oss bokstavligt talat att må bra, visar ny forskning. Läs mer om varför här.

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Ekhöjden

Vi svarar gärna på dina frågor!