Laster resultat
Kommande projekt

Brf Ekhöjden

På bekvämt cykelavstånd från allt som Vetlanda har att erbjuda ligger trivsamma Nya Mellangården. Just här planerar vi för ett nytt kvarter med radhus och två olika sorters kedjehus – det ena ett smidigt enplanshem. Alla i bekväm bostadsrättsform, så här är det bara att flytta in och leva livet.

Antal bostäder
19 rad- och kedjehus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Vinter/vår 2022
Inflyttning
Hösten/vintern 2023

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Brf Ekhöjden har inga lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 57.440116,15.079496. Se kartan på Google

Välkommen till villaidyllen – och till ditt nybyggda hem

Precis som namnet antyder får Brf Ekhöjden ett fint läge på en liten höjd i Nya Mellangården. Här kan du nu hitta hem i ett härligt kvarter med hus för de allra flesta smaker. Radhus och två olika kedjehus – det ena av dem ett extra bekvämt enplanshem, alla i bekymmersfri bostadsrättsform. Som gjort för en lite härligare vardag!

Hem för de flesta smaker

Här bygger vi tre olika husmodeller. Dels radhus om 107 välplanerade kvadratmetrar i två plan – och dels två olika sorters kedjehus. Det ena kedjehuset bjuder på 98 smarta kvadrat i ett plan, och det andra har rum för hela familjen på hela 121 kvadratmetrar i två plan. Alla kan skryta med härliga uteplatser, och de flesta får också egen trädgård. Vilken blir din favorit?

Med nära till allt

Här bor du på bekvämt gång- eller cykelavstånd från allt som Vetlanda har att erbjuda. Närmaste förskolan ligger bara ett par hundra meter bort, men du har heller inte långt till skolor för alla åldrar. Mysiga skogspromenader eller härliga löprundor har du alla möjligheter till, och in till centrum cyklar du på under 10 minuter. Vardagsnytta och vardagslyx i ett härligt paket, med andra ord.

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

I Brf Ekhöjden kan du välja mellan tre olika hustyper – allt för att det ska vara enkelt för dig att hitta just ditt drömhem. Här kan du läsa mer om respektive hus.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

I Brf Ekhöjden bor du lugnt och tryggt i ett område, granne med skogen som bjuder in till såväl sköna söndagspromenader som spännande upptäcktsfärder och kreativt kojbyggande, samtidigt som du har hela Vetlandas utbud på cykelavstånd.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Ekhöjden?

Varför välja Brf Ekhöjden?

I Brf Ekhöjden bor du granne med naturen. Och skogen får oss bokstavligt talat att må bra, visar ny forskning. Läs mer om varför här.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Ekhöjden

Vi svarar gärna på dina frågor!