Laster resultat

Slutsålt

Kv Västra Strand

Trivsamma Vaggeryd ligger bara 20 minuter från Jönköping. Här, i en harmonisk miljö alldeles intill Hjortsjön – så nära att du bara kan ta handduken över axeln och promenera dit för ett dopp – bygger vi 7 härliga villor som äganderätter. Ett perfekt boende för familjen – oavsett hur din familj ser ut. Men passa på. Nu finns det bara 1 bostad kvar!

Stor trädgård med hängmatta framför hus

Stor trädgård med hängmatta framför hus

1 av 5

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Slåttergatan, Vaggeryd. Se kartan på Google

Baksida på Kv Västra Strand

Vakna och ta ett morgondopp!

Trivsamma Vaggeryd ligger i norra Småland, bara 20 minuter från pulsen i Jönköping och charmiga Värnamo. I nordvästra delen av Vaggeryd växer nya villaområden fram i en harmonisk tallskogsmiljö alldeles intill Hjortsjön. Här bor du så nära sjön att du enkelt kan ta handduken över axeln och promenera ner till badplatsen för ett morgondopp. 

Lägg vardagspusslet enkelt

Vaggeryd är en levande ort med butiker, affärer, nybyggda förskolor, flera grundskolor och gymnasium. Blir du sugen på en bit mat finns gott om både konditorier, caféer och pizzerior. Restaurang Spis erbjuder både dagens lunch, catering, afterwork och temakvällar. Och för söndagseftermiddagarna rekommenderar vi den vackra naturen inpå knuten, eller varför inte ta ett besök till Hooks Herrgård, Leva Café eller Byarums Hembygdsgård?

10 minuter till golfbanan…

Vaggeryd har ett rikt föreningsliv för dig som tycker om idrott, golf och rekreation. Vaggeryds sim- och sporthall erbjuder både bad, lek och relax för stora och små. Vid Hjortsjöns camping kan du ta en minigolfrunda, eller så tar du bilen tio minuter söderut till Götaströms gåvänliga golfbana som är spelbar i alla väder. Och för dig som föredrar en lugn stund kan du se de senaste biofilmerna på kommunens lokala biograf.

…och 20 minuter till Jönköping

Från Kv Västra Strand har du promenadavstånd in till centrala Vaggeryd. Och regionens största stad, Jönköping, når du med bil på 20 minuter via E4 eller med väl utbyggd kollektivtrafik. Pendlingsläget är med andra ord helt perfekt för dig som behöver ta dig till jobb eller studier i Jönköping. Behöver du nå Värnamo tar det inte mer än 30 minuter.

Allt om köpet

Allt om köpet

Att köpa ett hem är en av de viktigaste händelserna i ditt liv. Vi guidar dig säkert genom köpet och erbjuder lösningar som är anpassade efter dina behov.