Laster resultat

Kommande projekt

Brf Kärleksstigen

Mullsjö är på frammarsch och nya bostadsområdet Kärleksudden erbjuder hem för olika smaker och behov. Vi på OBOS är aktuella med två projekt här: Brf Kärleksudden med sina rad- och kedjehus samt Brf Kärleksstigen där vi planerar för bostäder i 2-4 plan. Här lever du modernt och bekvämt i bostadsrättssform i en härlig miljö.

Två människor som blickar ut över Mullsjön

Två människor som blickar ut över Mullsjön

Nyckelinformation

Antal bostäder
10-22
Antal våningar
2-4
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Ej fastställt
Inflyttning
Ej fastställt

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 57.909969,13.875997. Se kartan på Google

Mysigt kvarter på Kärleksudden

I Mullsjö har du alltid nära till härliga naturupplevelser, såväl rofyllda som fartfyllda, sommar som vinter. Bad, såklart. Du bor ju granne med Mullsjön och promenerar enkelt bort till badplatsen vid hotellet där det också finns ett häftigt hopptorn.

Här planerar vi för bostäder i 2-4 plan. Exakt vad det blir håller vi på att jobba fram och när vi vet mer kommer vi att meddela dig som gjort en intresseanmälan på projektet.

Vill du hellre bo i hus?

Då ska du titta närmare på systerprojektet Brf Kärleksudden som erbjuder charmiga rad- och kedjehus i två olika storlekar.

Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Kärleksstigen

Vi svarar gärna på dina frågor!