Laster resultat

Försäljning pågår

Tahe

I lugna och natursköna Tahe planerar vi för ett nytt bostadsområde med både tomter och flyttklara hus.

1 av 6

Nyckelinformation

Antal bostäder
19 tomter
Upplåtelseform
Äganderätt
Säljstart
Ej klart
Inflyttning
Ej klart

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Kungsbergsvägen , 905 92 Tahe. Se kartan på Google

skogen i tahe

Med närhet till aktiviteter och mycket att upptäcka

Tahe är ett område med mycket att upptäcka och göra. Oavsett om du föredrar härliga naturupplevelser i skog och mark eller kanske en paddelrunda med familjen så finns båda möjligheterna här – och mycket mer därtill.

Förutom härliga aktiviteter som kan berika din vardag så finns också det mesta du behöver här för att få vardagen att gå ihop. Du har cykelavstånd till såväl skola som förskola, mataffärer, idrottsplats med mera.

Här kommer vi inom kort att erbjuda flyttklara hus och tomter där du tillsammans med oss kan bygga ditt drömhus. Ett flyttklart hus innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustade med hög kvalitet från ledande leverantörer – ett bra alternativ för dig som har bråttom hem.

Tomterna och flyttklara husen säljs först via Jönköpings kommuns tomtkö där de annonseras ut vid två tillfällen. Därefter kommer OBOS att ta över försäljningen av de bostäder som finns kvar. Dessa släpps då till försäljning via vår digitala köpanmälan där OBOS-medlemmar har förtur.

Intresseanmälan

I Tahe, drygt en mil utanför Jönköping har du möjlighet att förverkliga dina husdrömmar tillsammans med Myresjöhus och Smålandsvillan. Välkommen med din intresseanmälan!

Byggs av:

  • Myresjöhus logga
  • Smålandsvillan logga