Laster resultat
Kommande projekt

Brf Bergafrun

I Taberg, granne med både skog och sjö, ligger trivsamma Tahe. Här planerar vi nu för fler härliga hem i form av eftertraktade enplanshus. Här bor du bekvämt i bostadsrättsform, i radhus om 82 ytterst välplanerade kvadratmetrar: med dubbla uteplatser och egen täppa. Välkommen till det ljuva livet!

Nyckelinformation

Antal bostäder
12
Bostadstyp
Radhus
Storlek
82 kvm
Säljstart
Höst/vinter 2021
Inflyttning
Hösten 2023
Ägandeform
Bostadsrätt
Pris från
2 600 000 kr

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Detta händer nu

Säljstart via Jönköpings kommun

Bostäderna säljs först via Jönköpings kommuns tomtkö där de annonseras ut vid två tillfällen. Därefter kommer OBOS att ta över försäljningen av de bostäder som finns kvar. Dessa släpps då till försäljning via vår digitala köpanmälan där OBOS-medlemmar har förtur.

Det ska löna sig att vara med från start!

Vi förbehåller oss rätten att prisjustera under projektets gång. Så, när du har hittat ditt drömhem: gör slag i saken direkt, det lönar sig i längden. 

Brf Bergafrun har inga lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Kungsbergsvägen, Taberg. Se kartan på Google

Hem ljuva enplanshem – med nära till allt

Brf Bergafrun bjuder på något helt nytt i Taberg: enplanshus i bekväm bostadsrättsform! Närmare bestämt ytterst välplanerade radhus med rum för såväl det sociala livet som för privat avkoppling – och gott om förvaringsyta. Allt med gång- eller cykelavstånd till både service och naturupplevelser.

Genomtänkt in i minsta detalj

Förutom sitt fina läge, med promenadavstånd till morgondoppet, bjuder Brf Bergafrun på nybyggda enplanshem i radhusform med varje kvadratmeter på rätt ställe. På 82 välplanerade sådana ryms både ett stort sovrum och ett gästrum (eller hemmakontor), en härlig öppen planlösning för kök och vardagsrum och praktiska godbitar som inomhusförråd och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Dessutom har du dubbla uteplatser och en egen lättskött täppa att njuta av livet på.

Läge för vardagsliv och vardagslyx

Här har du nära till det mesta du behöver i din vardag. Matbutiker, restauranger, konditori, skolor och förskolor, Tahesjön, motionsspår och självaste Taberg, förstås – allt finns inom gång- eller cykelavstånd. Men du har också hela Jönköpings utbud inom räckhåll. Från Taberg station tar tågresan cirka 20 minuter, vill du hellre ta bilen tar resan omkring en kvart.

Titta närmre på bostäderna

Titta närmre på bostäderna

I Taberg, granne med både skog och sjö, ligger trivsamma Tahe. Här planerar vi nu för fler härliga hem i form av eftertraktade enplanshus. För dig som letar efter ett modernt och lättskött boende nära naturen är detta perfekt!

Läs mer här!
Livet i området

Livet i området

I Brf Bergafrun har du alltid nära till härliga naturupplevelser och kvällsdoppet är bara en promenad bort.

Läs om livet i området
Varför välja Brf Bergafrun?

Varför välja Brf Bergafrun?

I Taberg, granne med både skog och sjö, ligger trivsamma Tahe. Här planerar vi nu för fler härliga hem i form av eftertraktade enplanshus. För dig som letar efter ett modernt och lättskött boende nära naturen är detta perfekt!

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Bergafrun

Vi svarar gärna på dina frågor!