Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Bränninge Trädgård

I härliga Habo bor du bättre än bra, i synnerhet här i Bränninge. Här bygger vi nu både radhus och parhus i bekväm bostadsrättsform. 113 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar, alla med fina uteplatser – i ett kvarter med det lilla extra. Vi har trygga lösningar för ditt bostadsköp.

1 av 20

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
19
Bostadstyp
Radhus, Parhus
Pris från
2 890 000 kr
Storlek (Boarea)
113–120 m²
Inflyttning
Från vår 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning för Brf Bränninge Trädgård! Ta tillfället i akt och lär dig mer om bostäderna, området, försäljningsprocessen och passa på att få svar på alla dina frågor. Anmäl dig till Gustav för visning!

Adress för visningslägenhet i ett tidigare OBOS-projekt: Kostigen 35, Bränninge

Koordinater: 57.891900,14.070730. Se kartan på Google

Brf Bränninge Trädgård har 19 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Bränninge Trädgård

  • 19 femrumsbostäder
  • Från 2 890 000 kr till 3 500 000 kr
  • Inflyttning: Från vår 2024
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 57.891900,14.070730. Se kartan på Google

Ta chansen att flytta in i rena rama idyllen

Det är inte konstigt att Bränninge blivit så populärt. Här kan du njuta av alla fördelar med lugna, trygga Habo – som bra skolor, förskolor och gott om service. Men du har också Jönköping på bekvämt avstånd. 

Lev det bekväma huslivet

Här bygger vi både radhus och parhus om 113 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar, med härliga sociala ytor och gott om plats för hela familjens privata liv i 3-4 sovrum. Alla hus får rejäla altaner på båda sidor av huset – parhusen får dessutom en fin balkong på övervåningen – och en egen lättskött täppa att pyssla om. Här är det enkelt att njuta av huslivet, i bekväm bostadsrättsform.

I ett kvarter utöver det vanliga

Brf Bränninge Trädgård gör verkligen skäl för sitt namn. Här bygger vi ett grönt och skönt kvarter, med maximal trädgårdskänsla, till exempel får varje tomt ett eget fruktträd. Vi har också valt att bevara markens naturliga höjdskillnader, och låta en gabionmur klädd i grönskande klätterväxter stötta upp det hela. En gångväg löper över en fin träbro och binder samman kvarterets två delar, så att du enkelt kan traska över till grannarna.

Nu är projektet byggstartat!

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Brf Bränninge Trädgård bjuder på härliga radhus och parhus med 3-4 sovrum och dubbla uteplatser, allt i ett kvarter med det lilla extra.

Läs mer här
Härliga Habo har massor att erbjuda

Härliga Habo har massor att erbjuda

Kanske tänker du att flytta till en mindre ort som Habo bara innebär att flytta till en plats att sova på, medan ditt egentliga liv fortsätter i Jönköping eller någon annanstans? Tänk om.

Läs mer!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Bränninge Trädgård

Vi svarar gärna på dina frågor!