Laster resultat
Kommande projekt

Brf Bränninge Trädgård

I härliga Habo bor du bättre än bra, i synnerhet här i Bränninge. Här planerar vi nu för både radhus och parhus i bekväm bostadsrättsform. 113 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar, alla med fina uteplatser – i ett kvarter med det lilla extra.

Nyckelinformation

Antal bostäder
23 st
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Par- och radhus
Säljstart
Våren 2022
Inflyttning
Våren 2024
Storlek (boarea)
120 & 113 m²

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Detta händer nu

Inspirationsbilder

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Hamnen i Habo

Ta chansen att flytta in i rena rama idyllen

Det är inte konstigt att Bränninge blivit så populärt. Här kan du njuta av alla fördelar med lugna, trygga Habo – som bra skolor, förskolor och gott om service. Men du har också Jönköping på bekvämt avstånd. Låter det som något för dig? Vänta då inte för länge: husen vi bygger här brukar gå åt i rasande fart.

Lev det bekväma huslivet

Här bygger vi både radhus och parhus om 113 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar, med härliga sociala ytor och gott om plats för hela familjens privata liv i 3-4 sovrum. Alla hus får rejäla altaner på båda sidor av huset – parhusen får dessutom en fin balkong på övervåningen – och en egen lättskött täppa att pyssla om. Här är det enkelt att njuta av huslivet, i bekväm bostadsrättsform.

I ett kvarter utöver det vanliga

Brf Bränninge Trädgård gör verkligen skäl för sitt namn. Här planerar vi för ett grönt och skönt kvarter, med maximal trädgårdskänsla, till exempel får varje tomt ett eget fruktträd. Vi har också valt att bevara markens naturliga höjdskillnader, och låta en gabionmur klädd i grönskande klätterväxter stötta upp det hela. En gångväg löper över en fin träbro och binder samman kvarterets två delar, så att du enkelt kan traska över till grannarna.

Titta närmare på kvarteret

Titta närmare på kvarteret

Visst är det något speciellt med en ritning från ovan som man kan grotta ner sig i och lämna till fantasin att tolka. Här är det fritt fram i vår kvartersskiss!

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Brf Bränninge Trädgård bjuder på härliga radhus och parhus med 3-4 sovrum och dubbla uteplatser, allt i ett kvarter med det lilla extra.

Läs mer här
Härliga Habo har massor att erbjuda

Härliga Habo har massor att erbjuda

Kanske tänker du att flytta till en mindre ort som Habo bara innebär att flytta till en plats att sova på, medan ditt egentliga liv fortsätter i Jönköping eller någon annanstans? Tänk om.

Läs mer!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Bränninge Trädgård

Vi svarar gärna på dina frågor!