Laster resultat
Kommande projekt
Tidig interiör i projektet Brf Bränninge Trädgård

Brf Bränninge Trädgård

Välkommen till populära Bränninge i härliga Habo, här bor du bättre än bra – inte minst här i Brf Bränninge Trädgård. Vi planerar för nybyggda par- och radhus med villakänsla - alla med en härlig altan och egen täppa med hela Jönköpings utbud på bekvämt avstånd.

Antal bostäder
Ca 20
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Par- och radhus
Säljstart
Våren 2022
Inflyttning
Våren 2024

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Detta händer nu

Inspirationsbilder

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar.

Brf Bränninge Trädgård har inga lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Hamnen i Habo

Lugnt och skönt med nära till det mesta

I populära Bränninge bor du i en lugn och trivsam miljö där du samtidigt har närhet till det mesta som är viktigt i livet. Här finns gott om möjligheter till en aktiv fritid för hela familjen, både inom föreningslivet och ute på egna upptäcktsfärder i skog och mark - Habo kommun har inte mindre än 11 naturreservat att välja mellan. Närheten till Vättern är förstås ett plus. Vill du svalka dig med ett dopp tar du bara cykeln till Domsands härliga sandstrand, eller bilen till Baskarpsbadet. Här har du två playor i charterklass inom räckhåll!

Välkommen till en fungerande vardag

Att bo på en mindre ort innebär ett enklare, tryggare liv. Här har du bekvämt cykelavstånd till Habos lilla, mysiga centrum som har allt du behöver – och lite till. När du sedan vill ha mer shopping och nöjen tar du dig enkelt in till Jönköping. Habo har också gott om skolor och förskolor, Brf Bränninge Hills har två förskolor inom 500 meters radie. Och Habo har inte vilka skolor som helst: kommunen tillhör landets bästa när det kommer till lärarnas utbildningsnivå.

Gör gärna en intresseanmälan nedan så håller vi dig uppdaterad när vi har mer information att ge!

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor