Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Bränninge Trädgård

Välkommen till populära Bränninge i härliga Habo, här bor du bättre än bra – inte minst här i Brf Bränninge Trädgård. Vi planerar för nybyggda par- och radhus med villakänsla - alla med en härlig altan och egen täppa med hela Jönköpings utbud på bekvämt avstånd.

Tidig interiör i projektet Brf Bränninge Trädgård

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
19
Bostadstyp
Radhus, Parhus
Pris från
2 890 000 kr
Boköpmodell
Bostadsbyte
Storlek (Boarea)
113–120 m²
Inflyttning
Från april 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Kontakta ansvariga i projektet för att boka tid för en privat visning. Då får du mer information om området, projektet, de nya bostäderna och köpprocessen.

Inspirationsbilder

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar.

Brf Bränninge Trädgård har 19 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Bränninge Trädgård

  • 19 femrumsbostäder
  • Från 2 890 000 kr till 3 500 000 kr
  • Inflyttning: Från april 2024
  • Köp nu till fast pris!
  • Bostadsbyte

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Hamnen i Habo

Lugnt och skönt med nära till det mesta

I populära Bränninge bor du i en lugn och trivsam miljö där du samtidigt har närhet till det mesta som är viktigt i livet. Här finns gott om möjligheter till en aktiv fritid för hela familjen, både inom föreningslivet och ute på egna upptäcktsfärder i skog och mark - Habo kommun har inte mindre än 11 naturreservat att välja mellan. Närheten till Vättern är förstås ett plus. Vill du svalka dig med ett dopp tar du bara cykeln till Domsands härliga sandstrand, eller bilen till Baskarpsbadet. Här har du två playor i charterklass inom räckhåll!

Välkommen till en fungerande vardag

Att bo på en mindre ort innebär ett enklare, tryggare liv. Här har du bekvämt cykelavstånd till Habos lilla, mysiga centrum som har allt du behöver – och lite till. När du sedan vill ha mer shopping och nöjen tar du dig enkelt in till Jönköping. Habo har också gott om skolor och förskolor, Brf Bränninge Hills har två förskolor inom 500 meters radie. Och Habo har inte vilka skolor som helst: kommunen tillhör landets bästa när det kommer till lärarnas utbildningsnivå.

Gör gärna en intresseanmälan nedan så håller vi dig uppdaterad när vi har mer information att ge!

Nu är projektet byggstartat!

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Brf Bränninge Trädgård bjuder på härliga radhus och parhus med 3-4 sovrum och dubbla uteplatser, allt i ett kvarter med det lilla extra.

Läs mer här
Härliga Habo har massor att erbjuda

Härliga Habo har massor att erbjuda

Kanske tänker du att flytta till en mindre ort som Habo bara innebär att flytta till en plats att sova på, medan ditt egentliga liv fortsätter i Jönköping eller någon annanstans? Tänk om.

Läs mer!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Bränninge Trädgård

Vi svarar gärna på dina frågor!