Laster resultat

Försäljning pågår

Smeakalles Äng

I området Smeakalles Äng i Tvååker bor du lantligt med närhet till allt. Här planerar vi nu nio tomter där du kan bygga 1-planshus eller 1,5-planshus.

Hitta på sidan

Översiktsbild på Smeakalles äng

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Kontakta ansvariga i projektet för att boka tid för en privat visning. Då får du mer information om området, projektet, de nya bostäderna och köpprocessen.

Koordinater: 57.043550,12.416699. Se kartan på Google

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 57.043550,12.416699. Se kartan på Google

Bygg hus med SmålandsVillan i Tvååker

Nu har du chansen att bygga hus i området Smeakalles Äng i Tvååker. Här säljer vi nio tomter där du kan bygga 1-planshus eller 1,5-planshus.

Välkomna till det natursköna området Smeakalles Äng i Tvååker. Här bor du lantligt med närhet till allt. Inom promenadavstånd finner du grundskola, gymnasium, affär, bank och vårdcentral. 

På tomterna kan du bygga 1-planshus eller 1,5-planshus med 38 grader takvinkel. Tomtpriserna inkluderar exploateringskostnader men exkluderar alla anslutningsavgifter så som exempelvis för el, fiber och va samt bygglovsavgifter med mera. Dessa tillkommande avgifter betalas av köpare.

Välkommen att kontakta SmålandsVillan i Varberg om du vill bygga hus i Tvååker!

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att bygga hus i området Smeakalles Äng i Tvååker är du varmt välkommen att läsa mer och göra en intresseanmälan hos SmålandsVillan.

Byggs av:

  • SmålandsVillan logotyp