Laster resultat
Kommande projekt
två cyklar parkerade i en skog

Tomter i Lilla Tjärby

I ett lugnt och naturnära område i Lilla Tjärby växer ett nytt område fram. Här bor du vackert nära havet och naturen. På bara femton minuter med bil når du långgrunda havsstränder, mjukt böljande sanddyner och härliga sommarbad.

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Tomter i Lilla Tjärby har inga lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.528898,13.055096. Se kartan på Google

Barnvänligt och naturnära i Lilla Tjärby

Trivsamma Lilla Tjärby med cirka 950 invånare ligger i Norra Laholm endast två kilometer från Laholms stad. Här bor du naturskönt i ett barnvänligt villaområde med bara en kort promenad från såväl Laholms centrum som fina naturområden. I Lilla Tjärby finns mycket att upptäcka, inte minst i form av härliga naturupplevelser. Närheten till havet bjuder in till såväl bad- som båtliv och mysiga picknickar längs stranden.

Ett rikt friluftsliv

Laholm är en tätort på frammarsch och i närområdet finns aktiviteter för både stora och små. Inne i Laholm finns det bland annat en simhall, skatepark, gocart och en trivsam stadspark.

Norr om samhället ligger Lilla Tjärbysjön och genom Laholm flyter ån Lagan där du kan fiska lax och öring. En bit bort hittar du Vallåsens skidanläggning där hela familjen vintertid kan åka slalom i varierade backar. På bara femton minuter tar du dig till den välkända milslånga stranden i Mellbystrand. Lika lång tid tar det att ta sig med bil till både Halmstad och Båstad.

Alla bekvämligheter på nära håll

I Lilla Tjärby finns en jourlivs där du kan köpa det mesta som behövs för en enkel vardag, eller ta en kaffe på språng. Närheten till Laholms centrum gör att du smidigt kan ta del av all service som finns där. Som till exempel affärer, restauranger, biograf, apotek och vårdcentral.

För alla barnfamiljer kan det kännas bra att det finns en förskola i Lilla Tjärby, och när barnen istället börjar i skola åker de skolbuss in till Laholm

Goda kommunikationer

Bussförbindelserna från Lilla Tjärby till Laholm och Halmstad är goda och det finns en fin cykelväg mellan Veinge och Laholm som passerar genom samhället.

Lilla Tjärby är en populär pendlarort. Från Lilla Tjärby är det fem minuters bilväg eller tio minuters cykeltur in till Laholm där du hoppar på tåget och smidigt pendlar till Göteborg i norr och Malmö i söder.

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att köpa ett flyttklart hus i Lilla Tjärby är du varmt välkommen att läsa mer och göra en intresseanmälan hos Myresjöhus eller Smålandsvillan.

Byggs av:

  • logotyp myresjöhus
  • logotyp SmålandsVillan