Laster resultat
Kommande projekt

Brf Gimle

I populära Allarp, mitt emellan Laholm och Båstad, planerar vi för ett trivsamt kvarter. Här bor du bekvämt i bostadsrätt, en cykeltur från havet, med service inom räckhåll – och bra pendling till flera orter. Välkommen till en lite härligare vardag!

Antal bostäder
40
Bostadstyp
Radhus
Storlek (boarea)
107 & 120 m²
Ägandeform
Bostadsrätt
Inflyttning
2023
Säljstart
2022

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.445500,12.925111. Se kartan på Google

Hitta hem i de skönaste husen av alla

I den nordiska mytologin står Gimle för ”det skönaste huset av alla”. Där menar man visserligen den  sal i Asgård där lyckliga vikingar lever gott efter döden. Men vi tyckte ändå namnet passade rätt så perfekt: för i Brf Gimle finns alla möjligheter att leva det goda livet.

Läge för vardagsliv och vardagslyx

Här har du det mesta du behöver i din vardag inom räckhåll, till exempel bara ett par hundra meter till en nybyggd förskola. Matbutik och restauranger finns på bekvämt cykelavstånd i Skummeslövsstrand. Men Allarp är också perfekt för pendling. Med bil når du Laholm på cirka 15 minuter, Båstad på 10 minuter. Och på 25 minuter är du framme antingen i Ängelholm eller Halmstad.

Livet i området

Livet i området

Allarp är ett växande bostadsområde med ett riktigt fint läge. Inte minst med tanke på närheten till havet. Läs mer om alla fördelarna med Laholm här.

Läs artikeln!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor