Laster resultat
ett flygfoto över norra ip i sandviken

Norra IP etapp 2

Området Norra IP har ett perfekt läge i Sandviken med omedelbar närhet till både naturen och centrum på ett smidigt sätt. Smålandsvillan erbjuder 18 tomter för dig som vill bygga ditt drömhus i en trygg och harmonisk miljö. Här kan du att bygga husmodellen Villa Näsby med tre olika fasadval.

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 60.626276 latitud, 16.778672 longitud

Koordinater: 60.626276,16.778672. Se kartan på Google

Avkoppling på hemmaplan, fin natur och friluftsliv!

Från Norra IP är det bara några minuters promenad till affärscentrum Mosaiken med bl.a. ICA Maxi, Willys, McDonalds, Rusta och DollarStore. Inom gångavstånd finns också flera bra förskolor och skolor.

Med bilen är det enkelt att ta sig via E16 antingen mot Gävle eller Dalarna och det tar endast fem minuter med bil till underbara Högbo Bruk där friluftsutbudet är stort.

Sandviken är en härlig friluftsstad med vackra motionsspår att jogga, rida eller cykla längs. Vackra sjöar som Storsjön att bada, fiska och paddla i och underbara skogar för svampplockning och promenader. Dessutom finns populärt äventyrsbad, golf i Högbo och inte minst expansiva Kungsbergets skidanläggning.

Intressant att veta är också att Sandvik är en stor arbetsgivare i Sandviken och för den sportintresserade så spelar SAIK i högsta serien i bandy. Norra IP är en plats att trivas på och utvecklas i, i många år framöver.

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att bygga hus i Norra IP etapp 2 är du varmt välkommen att läsa mer och göra en intresseanmälan hos SmålandsVillan.

Byggs av:

  • Logotyp SmålandsVillan
Till toppen