Laster resultat
Kommande projekt

Brf Kungsgården

I Faluns nya stadsdel Surbrunnshagen är det enkelt att leva det goda livet. Här planerar vi nu för radhus och kedjehus i bekväm bostadsrättsform. 2-4 sovrum, fina sociala ytor och stor härlig altan. Alltsammans på promenad- eller cykelavstånd från allt som Falun har att erbjuda.

Antal bostäder
29
Bostadstyp
Radhus, kedjehus
Pris från
Ej klart
Storlek (boarea)
Ej klart
Inflyttning
Vintern 2023
Ägandeform
Bostadsrätt
Säljstart
Hösten 2021

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Brf Kungsgården har inga lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 60.603951,15.660243. Se kartan på Google

Stadsnära drömhus för livsnjutare

Brf Kungsgården bjuder på en unik möjlighet: att bo i hus, men ändå ha nära till allt du vill ha i din vardag. Du cyklar in till centrum på knappt tio minuter! Surbrunnshagen växer så det knakar, men det mesta som byggs är flerbostadshus, så vill du uppfylla din husdröm gäller det att passa på.

Hem för de flesta smaker

Här bjuds vi på två olika tvåplanshus, alla i bekväm bostadsrättsform, med ljuvliga sociala ytor och en god standard redan från början. Dels fina stadsradhus om 115 väl utnyttjade kvadratmetrar med tre sovrum som standard – och dels kedjehus om 121 härliga sådana med gott om villakänsla. Även kedjehuset har tre sovrum som standard, men om du är ute i god tid kan du få fyra. Båda husmodellerna erbjuder alternativa planlösningar som tillval

I ett grönt och skönt kvarter

Surbrunnshagen blir en grön och skön trädgårdsstad för livsnjutare i alla åldrar. Alla hus en stor, härlig altan att njuta av livet på. Flera hus får också sin egen lättskötta trädgård att motionera dina gröna fingrar på. Mest av den varan erbjuder kedjehusen. Känner du inte för trädgårdsskötsel alls? Då väljer du ett av de radhus som har minst tomt. Här finns något för alla smaker!

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

I Brf Kungsgården kan du njuta av huslivet utan klassiska villabekymmer. Här bor du bekvämt i bostadsrätt, i ett nybyggt hus som kräver minimalt med underhåll. Läs mer om bostäderna här!

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Surbrunnshagen byggs som en trädgårdsstad med gott om grönska och blandad bebyggelse med stor variation. Här bor du på bekvämt avstånd från Falu centrums hela utbud. Med cykel tar du dig dit på tio minuter, eller varför inte ta en skön promenad?

Läs artikeln!
Varför välja Brf Kungsgården?

Varför välja Brf Kungsgården?

Fina stadsradhus eller kedjehus med maxad villakänsla. Med, eller utan, trädgård. Allt i ett ombonat kvarter med gång- eller cykelavstånd till allt som Falun har att erbjuda. Här berättar projektutvecklare Niklas Ericsson mer om fördelarna med Brf Kungsgården.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor