Laster resultat
Slutsålt
Exteriör i Brf Lyckan i Kalmar

Exteriör i Brf Lyckan i Kalmar

Brf Lyckan

I Djurängen bor du lugnt och grönt med både Skälby och Djurängsskogen på promenadavstånd. Men du har också all shopping på Hansa City en kort promenad bort, det samma gäller alldeles nybyggda Djurängsskolan och Förskolan Djurängen. In till stan tar du dig på ungefär en kvart, oavsett om du hoppar på cykeln eller tar bussen. Välkommen till Brf Lyckan!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.688000,16.324920. Se kartan på Google

Ett torn inne i Kalmar

Välkommen till ljuvliga Djurängen

Idag är Djurängen ett omtyckt område med blandad bebyggelse, som upplevs som allt mer centralt i takt med att Kalmar växer. Men här bor du fortfarande lugnt och grönt, med fina strövområden runt knuten. Du har också nära till flera skolor och förskolor, inte minst alldeles nybyggda Djurängsskolan. In till stan tar du dig på ungefär en kvart, oavsett om du tar cykeln eller bussen.

Bekväma enplansbostäder med spännande arkitektur

I Brf Lyckan står bekvämlighet och arkitektur i fokus. Hit flyttar du som vill duka upp middagen med god takhöjd och vackert ljusinsläpp från de stora fönstren. I radhuset  på 91 kvm ska du kunna bjuda in gäster för socialt umgänge i husets öppna planlösning. Ordentlig vila får du i husets mer avskilda delar, som rymmer både sovrum och allrum. Inredning i hög kvalitet och snygga tillvalsmöjligheter gör att du kan sätta din personliga prägel på huset. Är du mer intresserad av utemiljön? Tomten är alldeles lagom stor för den med gröna fingrar, vare sig du lever i en nyfiken småbarnsfamilj eller är en alldeles lagom aktiv pensionär.

En plats för vardagsliv och vardagslyx

Här bor du perfekt för både hundpromenader och joggingrundor, både Djurängsskogen och Skälby som också har en omtyckt 4H-gård finns på promenadavstånd. Vill du ta ett dopp har du flera badplatser på bekvämt cykelavstånd, till exempel Norrlidsbadet och Jutnabbens badplats. Du har också nära till allt som får vardagen att fungera, som flera stora matbutiker, skolor och förskolor. Men du har heller inte långt till shopping – hela Hansa Citys utbud finns på promenadavstånd, inklusive IKEA om du vill shoppa loss till ditt nya hem. Gillar du fotboll? Då kan vi tipsa om att du även har gångavstånd till Guldfågeln Arena.

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Brf Lyckan blir något utöver det vanliga. Radhusen tar plats mitt i ett etablerat bostadsområde och bildar ett trivsamt kvarter där varje bostad känns som sin egen, inte minst tack vare husens placering. Hemligheten ligger i att husen placeras något förskjutna från varandra, istället för i en enda lång, jämn rad.

Läs mer om bostäderna här!
Livet i området

Livet i området

Populära Djurängen bjuder på allt: närhet till natur, strövområden och golfbana, skolor och lekkamrater för de små. Har du kanske lämnat småbarnsåren bakom dig? I det här området kan livet bli så aktivt eller lugnt du kan önska dig. På en kvart är du inne i Kalmar centrum och närheten till Hansa Citys utbud gör vardagen bekväm.

Läs mer om området här!
Varför välja Brf Lyckan?

Varför välja Brf Lyckan?

Nybyggda radhus i ett plan, mitt i ett etablerat område. Ett bekvämt boende i ett charmigt hem som verkligen känns som ditt eget.

Läs mer om Brf Lyckan här!