Hoppa till innehåll

Västra Terrasshusen

flerfamiljshus och människor som promenerar
Pågående planering

Längs Bobergsgatan mot vattnet och tunnelbanan ligger Västra Terrasshusen fint inpassade i slänten upp mot Hjorthagsparken; två punkthus med bostäder i blandade storlekar med gemensam gård. En gemensam takterrass i bästa kvällsläge med vattenutsikt . Bostäderna utformas flexibelt, där enkla anpassningar underlättar ett långsiktigt och trivsamt boende.

Projektdetaljer

Antal bostäder
Cirka 65
Bostadstyp
Lägenhet
Boarea
Ej klart
Försäljningsstart
Planerad från 2025
Inflyttning
Ej klart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadsköpsmodeller
Deläga

Utforska området runt Västra Terrasshusen

Läser in

översiktsbild där projekten i Norra Djurgårdsstaden är ut markerade

På bästa läge i Norra Djurgårdsstaden

Norra Djurgårdsstaden växer fram som en hållbar stadsdel utmed Stockholm innerstads nordöstra kustlinje, från Hjorthagen och vidare söderut längs Södra Värtahamnen, Frihamnen och Loudden. Här bor du med oslagbar närhet till både storstadslivet och härliga naturupplevelser. Allt du behöver i vardagen finns inom räckhåll, och med cykel eller röda linjen når du citykärnan på bara 6 minuter.

Hitta hem i Norra Djurgårdsstaden

Nu uppfyller vi bostadsdrömmar på ett av Stockholms bästa lägen. Här i Norra Djurgårdsstaden planerar vi att bygga hållbara lägenheter med smarta lösningar som gör vardagen lite skönare.

flicka sitter på mammas rygg och pekar

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Gunilla Slättås

Gunilla Slättås

FörsäljningschefE-post