Hoppa till innehåll

Brf Tullstorps Ängar

radhusen i Brf Tullstorps Ängar
Till salu

I utkanten av Toftanäs, en kort promenad från Gyllins trädgård, har du nu chans att uppfylla husdrömmen i ett riktigt hemtrevligt kvarter. Brf Tullstorps Ängar bjuder på välplanerade par- och radhus i ett eller två plan. Lugnt och lummigt, bara en kvart från centrala Malmö.

Projektdetaljer

Lediga bostader
13
Boarea
90 m2 – 102 m2
Pris
Från 3 548 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Välkommen till visning av Brf Tullstorps Ängar på mäklarens kontor. Anmäl dig genom att kontakta mäklaren.

Ahrenbergsgatan 4, 212 44 MalmöKarta
  • Onsdag 19 juni kl. 16:30-17:30
Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Tullstorps Ängar

Läser in

kvinna och barn läser i gräset

Nybyggda par- och radhus i kvarter med skånsk bykänsla

I Tullstorp planerar vi för 29 par- och radhus i ett och två plan. Alla med minst tre sovrum, smart förvaring och gott om plats att umgås på. Både inomhus och på den egna uteplatsen – och i kvarterets hjärta där minstingarna kan springa rätt ut i leken.

I närheten finns allt för skönare vardag: matbutiker, skolor och förskolor, gym – men även mängder av fritidsaktiviteter, härliga grönområden och bra kommunikationer. In till centrala Malmö tar du dig med buss eller cykel på dryga halvtimmen, eller en kvart med bil.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Malin Eriksson

Malin Eriksson

Mäklare0708-572828E-post
Portrettbilde av Jessica Johansson

Jessica Johansson

Mäklare073-509 48 20E-post
Portrettbilde av Camilla Fors

Camilla Fors

Kundansvarig0470759964E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller