Hoppa till innehåll
Pågående planering

Mellan stadsdelarna Mälarhöjden och Bredäng planerar vi för 160 nya bostäder. Lägenheterna kommer att fördelas på fem huskroppar och variera i både storlek och form. Här får du alla förutsättningar för ett skönt liv i ett bekymmersfritt boende samtidigt som stadslivet inte är långt bort. Visst låter det spännande?

Projektdetaljer

Status
Ej klart
Antal bostäder
Cirka 160
Bostadstyp
Lägenhet
Boarea
Ej klart
Försäljningsstart
Planerad från Kvartal 2 2025
Inflyttning
Planerad från Kvartal 4 2027
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadsköpsmodeller
Deläga

Utforska området runt Mälarstråket

Läser in

tjej och kille går med cykel

Mitt emellan stort och smått

Det nya området ligger både nära naturen och centrum och har stor potential att attrahera såväl gamla som nya invånare. Kvarteren som uppförs utmed Bredängsvägen bildar en naturlig länk mellan Bredäng och Mälarhöjdens småskaliga villabebyggelse. En plats som balanserar en aktiv livsstil med en praktisk vardag där du har det mesta du behöver på bekvämt avstånd.

Projektets strategiska placering betyder att det aldrig är särskilt långt till service, skolor och förskolor. Du som pendlar till jobbet kommer att uppskatta närheten till kollektivtrafik. Allt fler väljer att cykla in till city, vilket faktiskt inte tar mer än runt 30 minuter. Väljer du bilen är det enkelt att komma ut på E4/E20 och det tar runt 10 minuter till Kungens kurva och ungefär det dubbla till Stockholms centralstation.

För dig som värdesätter natur och grönska tar du dig till Sätraskogens naturreservat på bara några få minuter. Perfekt för en joggingtur eller en runda på mountainbiken. Det är heller inte långt att ta sig till vattnet vid Mälarhöjden, om du vill njuta av de vackra vyerna.

Bildet til Youtube-video
planlösning

Exempelplanlösning:I Mälarstråket kommer vi att erbjuda flexibla planlösningar, där till exempel en 3:a även kan nyttjas som en 4:a. Exempelplanlösningen här bredvid visar att du som boende får fint ljusinsläpp, gott om förvaring, badrum med tvättmöjligheter samt extra gästtoalett. Men pricken över i är nog ändå den rymliga balkongen i härligt sydväst-läge, där du kan avnjuta en god middag tillsammans med nära och kära i kvällssolen!

Vi stöttar hem för handboll via HK Cliff

Som partner till Svenska Handbollsförbundet är vi också stolta över att sponsra den lokala verksamheten i HK Cliff för att vara med och skapa nya hem för handboll i Mälarhöjden och Bredäng.

barn som spelar handboll

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Gunilla Slättås

Gunilla Slättås

FörsäljningschefE-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller