Hoppa till innehåll

Solcellspaket till de fem första som köper en bostad!

Vi bjuder på solceller till de fem första som köper bostad i Kv Nemus. Först till kvarn... Välkommen att uppleva området på plats! Nu har vi märkt ut alla tomter så du lätt kan hitta din favorit. Adress: Planmyrstigen.

Till salu

På eftertraktade Norrlandet planerar vi nu för Kv Nemus med 15 Svanenmärkta kedjehus på 114 och 128 kvm i två plan. Här äger du hela din fastighet – både bostaden och marken den är placerad på. Det innebär att du har en större frihet när det kommer till vad du kan göra med din bostad och din trädgård än om du hade bott i en bostadsrättsförening. Här kan du till exempel fritt renovera och hyra ut din bostad. Välkommen till ett unikt boende med skogen alldeles inpå knuten!

Projektdetaljer

Adress
Planmyrstigen, 80595 Gävle
Inflyttning
Planerad från 2025
Lediga bostader
11
Boarea
114 m2 – 128 m2
Pris
Från 4 195 000 kr
Ägandeform
Äganderätt

Vill du gå på visning?

Varmt välkommen på tomtvisning på plats på Planmyrstigen! Meddela mäklaren att ni kommer!

Planmyrstigen, 805 95 GävleKarta
  • Söndag 16 juni kl. 11:00-11:30
Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Kv Nemus

Läser in

Kök i 128 kvm

Välkommen på 3D-visning!

Nu har du chansen att gå på rundvandring i ett av våra fina hus på 128 kvm. Notera att detta är en 3D-visning och att det kan förekomma ändringar.

Drönarbild med bryggor och hus vid vattnet.

Hållbara hem med havet och tallarna som granne

I Kv Nemus på Norrlandet kan drömmen om ett hem nära naturen nu bli verklighet. Nemus är latin och betyder skogsdunge, vilket även symboliserar visionen för vårt nya bostadskvarter. Här influerar skogen såväl arkitekturen som den noga avvägda interiören och jordnära färgpaletten. Alldeles utanför dörren möts du av både ståtliga tallar och lummiga slänter med lingonris – kanske får du till och med en skymt av havet mellan trädstammarna!

Här kan du bo i ett Svanenmärkt hem

I Kv Nemus bygger vi bostäder med låg klimatpåverkan och energiförbrukning. Alla byggmaterial är utvalda för att innehålla minimalt med miljö- och hälsoskadliga ämnen. När du köper en klimatsmart bostad finns det även möjlighet att ansöka om ett grönt bolån hos de större bankerna. Då kan du få rabatterad bolåneränta — perfekt för plånboken! Kontakta din bank för mer information.

Att bo i äganderätt

Här äger du hela din fastighet – både bostaden och marken den är placerad på. Det innebär att du har en större frihet när det kommer till vad du kan göra med din bostad och din trädgård än om du hade bott i en bostadsrättsförening. Här kan du till exempel fritt renovera och hyra ut din bostad.

Nära natur, nöjen och kommunikationer

I närområdet finns det gott om utflyktsmål att upptäcka. Du har bland annat nära till Gävle golfbana, Gefle Segelsällskaps sommarrestaurang Huseliiharen, Böna café och Engeltofta med hotell och flera roliga aktiviteter. Vandringsleden Norrlandets kustled ligger strax inpå knuten och du har aldrig långt till ett svalkande dopp i havet. Från Norrlandet tar en bilfärd in till centrala Gävle bara 15 minuter. Närmaste busshållplats ligger ett stenkast bort med bra förbindelser in till stan.

Om bostäderna

Nybyggda kedjehus i två plan med äganderätt på Norrlandet.

Sommarbild med brygga och vatten.
Bild med vatten och en liten träbåt.

Området

Här kan du njuta av vacker skärgårdsmiljö och semesterkänsla året om, samtidigt som du tar dig in till centrala Gävle på bara 15 minuter med bil.

Äganderätt: Välkommen till ditt alldeles egna hem

Visste du att det finns en mängd fördelar med att bo i en äganderätt? Förutom att du äger huset och marken det står på har du också möjlighet till amorteringsfrihet de fem första åren. Bra va?

Ett ungt par i ett kök.
En pappa har sin dotter i famnen.

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Sara Ernvall

Sara Ernvall

Mäklare072-401 62 59E-post
Portrettbilde av Maria Hägglund

Maria Hägglund

Säljkoordinator0706015789E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller