Hoppa till innehåll
Till salu

I Kv Golfrundan på vackra Öland finns färdiga enplanshus till försäljning. Bo nära havet och naturen, med golfbanan som granne. Flytta in direkt och börja njuta av drömlivet i Saxnäs!

Projektdetaljer

Adress
Saxnäs, Saxnäs
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostader
2
Boarea
95 m2
Pris
Från 3 745 000 kr
Ägandeform
Äganderätt

Vill du gå på visning?

Hör av dig direkt till fastighetsmäklaren för att boka en privat visning.

Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Kv Golfrundan

I norra Saxnäs, granne med den populära golfbanan, har du chans att uppfylla drömmen om att bo på Öland. I kvarteret Golfrundan bygger vi 10 stycken enplansvillor om 94,7 m2. Här är det enkelt att njuta av den öländska naturen, samtidigt som du har fastlandet på bekvämt avstånd. På bara en kort promenad kommer du till Saxnäs Camping med sin omtyckta badstrand.

Läser in

Bild: Vardagsrum där soffrupp med bord och fåtölj lyses upp av kvällsljuset från stort fönster som vetter ut mot altanen.

Nybyggda enplanshus i vackra Saxnäs

Tänk dig ett hem som känns ljust och välkomnande direkt när du kliver innanför dörren. I våra hus i Kv Golfrundan möts du av ett härligt ljusflöde. Från hallen kommer du direkt in till husets mittpunkt; den öppna planlösningen med kök och vardagsrum. Med hjälp av de generöst uppglasade fönstren skapas ljus såväl som rymd i rummet samtidigt som naturen bjuds in och trädgården blir en naturlig förlängning utanför huset. Köket ramas in med en halvvägg som snarare bjuder in till umgänge än bryter av utrymmet. Den gör det möjligt att få sällskap i köket, vare sig dina gäster tagit plats vid bardisken eller i soffan.

Husen passar såväl den lilla barnfamiljen, det äldre paret som den ensamstående. För beroende på livssituation och familjebild kan husets yteffektivitet rymma många olika funktioner på sina 94,7 kvadratmetrar. De mindre rummen i hemmets ena del kan nämligen användas på en rad olika sätt. Som sovrum, hemmakontor, gästrum eller varför inte hobbyrum för den kreativa. Du har även generöst med rum för både leksaker, pyssel, kläder och annat i husets två klädkammare. Och i entrén ges du möjlighet att skapa ytterligare förvaring.

Genom husens exteriöra färgsättning har man skapat ett mysigt och enhetligt kvarter som speglar den öländska naturen i sin grågröna färgskala. Husen har en enkel arkitektur med nätta takfötter och karaktäristiska detaljer, såsom entrétaket som ramar in dörren samt fönsterramen på husets gavel. Det skapar en tredimensionell känsla och ger uttrycket av ett modernt laduhus.

Hem med hög standard

Ditt nya hem har en hög standard med väl utvalda material. Inredningen är modern och noga utvald av arkitekten. Alla husen har ett förråd och plats för två bilar på uppfarten. Här kan du fylla dagarna med långa golfrundor, svalkande bad och njuta av grillkvällar på din altan med familj och vänner.

Området Saxnäs

I Kv Golfrundan bor du lugnt och skönt med nära till svalkande dopp och en runda på golfbanan. Till Färjestaden och Ölandsbron är det omkring 5 km – och därifrån når du Kalmar på en kvart.

Bild: Skor i front som spelar golf på en golfbana

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Philip Andersson

Philip Andersson

Mäklare0738 19 32 58E-post
Portrettbilde av Johannes Stynsberg

Johannes Stynsberg

Mäklare073-654 80 35E-post
Portrettbilde av Johanna Svahn

Johanna Svahn

Säljkoordinator0104341262E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller