Hoppa till innehåll

Supererbjudande - upp till 900.000kr i avdrag!

Just nu har vi ett supererbjudande som ger dig upp till 900.000 kr i rabatt på utvalda hus i Hjärtbladet! Rabatten är avdragen i prislistan och gäller dig som är eller blir OBOS-medlem. Kontakta mäklaren för mer information.

Till salu

Välkommen till kvarteret Hjärtbladet och moderna Svanenmärkta äganderrätter i Gyllins Trädgård! Här bor du i ett rymligt radhus med egen trädgård och med tillgång till ett familjevänligt kvarter med gemensamma grönytor och ett charmigt växthus. I närområdet finns förskola, skola och all nödvändig service samtidigt som du har Malmö centrum nära till hands. Inflyttning sker redan i maj!

Projektdetaljer

Adress
Villekullagatan, Malmö
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostäder
7
Boarea
142 m2
Pris
Från 5 995 000 kr
Ägandeform
Äganderätt

Vill du gå på visning?

Hör av dig direkt till fastighetsmäklaren för att boka en privat visning.

Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Hjärtbladet

Läser in

Vardagsrum med sociala ytor

Nybyggt radhus för det goda livet

Hjärtbladet bjuder på något ganska ovanligt i Malmö: nybyggda Svanenmärkta radhus i äganderätt, alldeles lagom nära stan. Här finns plats för att leva livet i ett tvåplanshus, i ett grönt och skönt kvarter med härliga gemensamma ytor för odling och umgänge – bland annat ett fint växthus.

Trivsamt för alla åldrar

Här erbjuds ett tvåplanshus om 142 härliga kvadratmeter med fina sociala ytor och gott om plats för privatlivet i 2-4 sovrum – naturligtvis har varje hus en stor altan och en egen trädgårdstäppa.

Läge för vardagsliv och vardagslyx

I lummiga och gröna Gyllins Trädgård har du nära till det mesta du behöver i din vardag. Nybyggd skola, förskolor och alla butikerna på Toftanäs, är bara några exempel. Men här finns också gott om saker som sätter guldkant på vardagen, som naturparken och den fina lekplatsen. Och när storstadspulsen lockar tar du bussen, eller cykeln, in till stan på runt en halvtimme – eller en kvart med bil. Läs mer om området här

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Maria Dahl

Maria Dahl

Mäklare0708175896E-post
Portrettbilde av Jenny Hylén

Jenny Hylén

Mäklare0739624295E-post
Portrettbilde av Pernilla Lundell

Pernilla Lundell

Projektutvecklare010-4341202E-post