Hoppa till innehåll
Till salu

Välkommen hem i riktigt mysiga Brf Vildrosen! Här kan du flytta in i ett nybyggt parhus om 110 kvm fördelat i två plan.

Projektdetaljer

Adress
Gulklintsgatan, Tygelsjö
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostäder
1
Boarea
110 m2
Pris
4 295 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Hör av dig direkt till fastighetsmäklaren för att boka en privat visning.

Kontakta oss

Trygg månadsavgift till 2026

I Brf Vildrosen får du en stabil start med en trygg månadsavgift ända fram till 2026! Det ger dig möjligheten att planera din ekonomi flera år framåt.

Månadsavgift för 110kvm är 5 947 kr/mån. Kontakta mäklaren för mer information.

Lediga bostäder i Brf Vildrosen

Utforska bostäderna i Boväljaren

Klicka här för att se vilka bostäder som är lediga och hur de är placerade.

Utforska området runt Brf Vildrosen

Läser in

Bild: Vardagsrum med soffa, bord och bänk. Dörrar ut till altanen står öppna.

Välkommen hem till byn

I Tygelsjö bor du lagom mycket på landet, endast 10 minuter från Malmö och med cykelavstånd till havet. Med det skånska landskapet runt hörnet kan du njuta av den harmoniska känslan en klassisk by erbjuder, samtidigt som du har tillgång till allt som behövs för en smidig vardag.

Nära till allt du behöver

I närområdet finns förskola, skola, matbutik, restauranger, hunddagis och kollektivtrafik. När du behöver ett större utbud har du både Malmö och Köpenhamn på behändigt avstånd. Med buss når du Hyllie på 10 minuter och på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron.

Hem för de flesta smaker

Här bygger vi tre olika husmodeller. Dels parhus med samma fina planlösning som radhusen i grannkvarteret Brf Flädern, men också två olika radhus. Det ena i en av våra mest populära modeller – det andra med det lilla extra: både balkong och altan, och egen carport. Vilken blir din favorit?

Välkommen till ett parhus om 110 kvm!

Vill du ha ett radhus med extra allt? Då ska du kika lite extra på dessa kanonfina parhus om 110 välplanerade kvadratmetrar i två plan.

Parhus i olika färger
En grön allé med en person längst bort

Bo lagom mycket på landet

I Tygelsjö bor du lugnt och tryggt i en livs levande skånsk by – mitt i den lantliga charmen, men med Malmös och Köpenhamns storstadspuls på bekvämt avstånd. En plats för alla att trivas!

Varför välja Brf Vildrosen?

Nybyggda radhus och parhus i tre olika modeller, i ett levande kvarter med bra läge i omåttligt populära Tygelsjö. Härliga hem för många olika smaker – alla i bekväm bostadsrättsform.

Översiktsbild över bostadsområdet
Skiss över området

Här ser du hur området är planerat och kanske kan se vart du skulle trivas bäst!

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Jenny Hylén

Jenny Hylén

Mäklare0739624295E-post
Portrettbilde av Maria Dahl

Maria Dahl

Mäklare0708175896E-post