Hoppa till innehåll

Brf Tallbacken Norrtälje

Radhus i olika färger.

Bo utan avgift första året

Just nu erbjuder vi 12 månader avgiftsfritt på de sista lägenheterna i Brf Tallbacken. Gäller nya kunder. Kontakta mäklaren om du vill veta mer.

Till salu

I Norrtäljes nya stadsdel Lommarstranden bygger vi ett mysigt kvarter med radhus på 105 kvm. Här bor du bekvämt i bostadsrätt granne med naturen samtidigt som du har Norrtälje centrum bara några minuter bort. Välkommen till en lite härligare vardag!

Projektdetaljer

Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostader
9
Boarea
105 m2
Pris
Från 2 848 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

I Brf Tallbacken bara några minuter från centrala Norrtälje är du välkommen att träffa vår mäklare och att se vår familjefavorit på 105 kvm. Fortfarande är några av radhusen lediga, så passa på att upplev både området och husen på plats.   

Brigadgatan 4A, 761 47 NorrtäljeKarta
  • Söndag 16 juni kl. 13:30-14:00
Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Tallbacken Norrtälje

I det nya området Lommarstranden i Norrtälje är en härlig plats för umgänge - här hittar du badplatser, bryggor och en fin strandpromenad längs med sjön.

Läser in

Barn håller hand i skogen

Radhus i natursköna Lommarstranden

I Norrtäljes nya stadsdel Lommarstranden bygger vi nu Brf Tallbacken, ett mysigt kvarter med radhus på 105 kvm. Bostadsrätterna uppförs i ett fantastiskt läge nära sjön Lommaren. Här bor man med vacker natur alldeles inpå knuten, och skärgården som granne.

Samtidigt finns centrala Norrtälje med sin idylliska charm och utbud av butiker och restauranger bara en cykeltur bort. Stockholm city når man enklast med bil eller buss på under timmen. Lommarstranden passar perfekt för den som längtar efter ett lugnt och skönt liv nära naturen, med stadslivet på bekvämt avstånd.

Välplanerad familjefavorit

Våra populära radhus på 105 kvm har blivit en riktig familjefavorit, med sin välplanerade planlösning och fina sociala ytor. Varje radhus får antingen en tomt med uteplats eller generös terrass med trätrall. Husen har liggande träpanel i vackra jordnära kulörer som tillsammans med det röda taket och vita dörrar och fönster bildar en harmonisk helhet.

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS Kärnhem har hög standard. Grundstandarden är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Du sätter din egen stil på din bostad genom att göra personliga val i designwebben.

Badrum med dusch, toalett, kommod, spegel, samt tvättstation med tvättmaskin och torktumlare.
Soffa med bord i vadagsrumsdel.

Om bostäderna

Brf Tallbacken består av 26 radhus på 105 kvm. Husen har liggande träpanel i vackra jordnära kulörer som tillsammans med det röda taket och vita dörrar och fönster bildar en harmonisk helhet.

Livet i området

Brf Tallbacken upprättas nära sjön Lommaren, i det nya området Lommarstranden i Norrtälje. Lommarstranden är redan idag en härlig plats för umgänge - här hittar du badplatser, bryggor och en fin strandpromenad längs med sjön.

Gågata med gamla trähus i olika färger.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Jonas Ericsson

Jonas Ericsson

Mäklare0760467712E-post
Portrettbilde av Cathrine Nord

Cathrine Nord

Kundansvarig0470799876E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller