Hoppa till innehåll

Brf Tallbäcken

Exteriör baksida

Prissänkning på 300.000 kr

Just nu har vi ett erbjudande i Brf Tallbäcken som ger dig 300.000 kr i rabatt. Rabatten är avdragen i prislistan och gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar

Till salu

Nu finns bara ett fåtal inflyttningsklara kedjehus kvar till försäljning! Passa på! Du får inte bara 300.000 kr i rabatt utan även halverad månadsavgift i 24 månader. Här i Surbrunnshagen bygger vi ett fint bostadsområde med radhus och kedjehus i bekväm bostadsrättsform. 2-4 sovrum, fina sociala ytor och stora härliga altaner. Alltsammans på promenad- eller cykelavstånd från allt som Falun har att erbjuda.

Projektdetaljer

Adress
Reveljvägen 51, 79140 Falun
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostäder
3
Boarea
121 m2
Pris
Från 3 395 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Välkommen på visning i vår nya fina visningsbostad på Reveljvägen 49. Föranmälan till mäklaren krävs.

Reveljvägen 49, 791 40 FalunKarta
  • Onsdag 31 juli kl. 16:30-17:00
Kontakta oss

Halverad samt trygg månadsavgift

Halverad månadsavgift

Just nu bjuder vi på halva månadsavgiften i Brf Tallbäcken i 24 månader från inflyttning. (Avgift kedjehus efter halvering: 2.565 kr/mån.) Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar.

Trygg månadsavgift

För att ge köpare i Brf Tallbäcken en stabil start erbjuder vi en trygg månadsavgift från 4.926 kr fram till oktober 2026. Det ger dig friheten att planera din ekonomi i flera år framåt.

Utforska området runt Brf Tallbäcken

Läser in

Bild från allrum på övervåningen.

Stadsnära drömhus för livsnjutare

Brf Tallbäcken bjuder på en unik möjlighet: att bo i hus, men ändå ha nära till allt du vill ha i din vardag. Du cyklar in till centrum på knappt tio minuter! Surbrunnshagen växer så det knakar, men det mesta som byggs är flerbostadshus, så vill du uppfylla din husdröm gäller det att passa på.

Hem för de flesta smaker

Här bjuds vi på två olika tvåplanshus, alla i bekväm bostadsrättsform, med ljuvliga sociala ytor och en god standard redan från början. Dels fina stadsradhus om 115 väl utnyttjade kvadratmetrar med tre sovrum som standard – och dels kedjehus om 121 härliga sådana med gott om villakänsla. Även kedjehuset har tre sovrum som standard, men om du är ute i god tid kan du få fyra. Båda husmodellerna erbjuder alternativa planlösningar som tillval

I ett grönt och skönt kvarter

Surbrunnshagen blir en grön och skön trädgårdsstad för livsnjutare i alla åldrar. Alla hus en stor, härlig altan att njuta av livet på. Flera hus får också sin egen lättskötta trädgård att motionera dina gröna fingrar på. Mest av den varan erbjuder kedjehusen. Känner du inte för trädgårdsskötsel alls? Då väljer du ett av de radhus som har minst tomt. Här finns något för alla smaker!

Titta närmare på husen!

I Brf Tallbäcken kan du njuta av huslivet utan klassiska villabekymmer. Här bor du bekvämt i bostadsrätt, i ett nybyggt hus som kräver minimalt med underhåll. Läs mer om bostäderna här!

Bild från barnrum.
Pojke med cykelhjälm.

Livet i området

Surbrunnshagen byggs som en trädgårdsstad med gott om grönska och blandad bebyggelse med stor variation. Här bor du på bekvämt avstånd från Falu centrums hela utbud. Med cykel tar du dig dit på tio minuter, eller varför inte ta en skön promenad?

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Sofie Larsson

Sofie Larsson

Mäklare0703992256E-post
Portrettbilde av Maria Hägglund

Maria Hägglund

Säljkoordinator0706015789E-post