Hoppa till innehåll
Kommande försäljning

I härliga Habo har du chans att uppfylla husdrömmen på bekvämast möjliga vis! Brf Solhöjden bjuder på rad- och parhus i ett plan på 82 respektive 91 kvm. Här bor du lugnt och skönt i ett ytterst trivsamt kvarter, med närhet till allt du behöver i vardagen och Jönköping på 20 minuters avstånd.

Projektdetaljer

Status
Ej klart
Antal bostäder
22
Bostadstyp
Parhus och radhus
Boarea
82 och 91 kvm
Försäljningsstart
Planerad från 2024
Inflyttning
Planerad från 2026
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadsköpsmodeller
Ej klart

Kommer snart till försäljning

Brf Solhöjden kommer att finnas till försäljning snart. Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om projektet, viktiga nyheter och deadlines.

Anmäl intresse

Utforska området runt Brf Solhöjden

Läser in

Välkommen till det enkla huslivet

Vi fortsätter att bygga i Habo – och nu även i ett plan för dig som vill uppfylla husdrömmen på marknivå. Som namnet avslöjar ligger Brf Solhöjden på något av en höjd och bildar ett trivsamt kvarter med närhet till vackra naturområden och all service i Habo, samtidigt som du har Jönköping inom räckhåll.

Bo bekvämt i ett plan

I Brf Solhöjden kan du välja mellan hem i två olika modeller: radhus på 82 välplanerade kvadrat eller parhus på 91 smarta sådana. Alla med hög grundstandard och utrymme för såväl umgänge som det privata livet – och varje hus får två härliga uteplatser att njuta av de vackra omgivningarna på.

Läge för en grönare vardag

Att bo på en mindre ort är enklare – och kanske både mer härligt och hållbart – på många vis. Här bockar du smidigt av vardagsbestyren nere i Habo centrum eller i Kärnekullas nya butiker och får tid över till så mycket annat. Som sköna söndagspromenader längs Vättern, eller varför inte upptäcka någon av de 11 naturreservaten eller engagera dig i någon av Habos alla föreningar? Och när stadslivet kallar tar du dig in till Jönköping på dryga 20 minuter.

Det enkla huslivet i ett plan

Äntligen får Habo nybyggda enplanshem i bekväm bostadsrättsform! I Brf Solhöjden bygger vi rad- och parhus i ett plan på 82 och 91 kvm. Alla bostäder med fina sociala ytor och rum för såväl hemmakontoret som lugn och ro i 1–3 sovrum – och inte minst två härliga uteplatser.

dubbelsäng i sovrum

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Christian Gustavsson

Christian Gustavsson

Mäklare073-579 06 35E-post
Portrettbilde av Johanna Svahn

Johanna Svahn

Säljkoordinator0104341262E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller