Hoppa till innehåll

Avgiftsfritt i 12 månader

Just nu går vi på OBOS in och betalar månadsavgiften i Brf Saga i 12 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar. Kontakta mäklaren för mer information!

Utsåld

Trivsamma Vikingstad har ett riktigt bra läge, med smidig pendling till både Linköping och Mjölby. Just här bygger vi nu ett hållbart grönt kvarter med familjevänliga radhus i två olika storlekar. Det blir bekväma hem i bostadsrätt, med 2-4 sovrum, härlig altan och egen liten täppa. Välkommen!

Inga lediga bostäder

Det ser ut som att alla bostäder har hittat nya ägare, men oroa dig inte, du har fortfarande möjlighet att hitta ditt drömboende vid nästa säljstart eller i ett närliggande område.

Kontakta mäklaren

Utforska området runt Brf Saga

Läser in

Sagolika radhus i ett härligt grönt kvarter

Bullerbyn må vara en lite sliten liknelse, men Brf Saga bjuder just på den idylliska känslan – fast med en extra dos av hållbarhet. Fina trähus i lagom lantlig tappning bildar ett tårtbitsformat kvarter med växthus och odlingslådor, cykelpool och laddplatser för elbil. Grönt, skönt – och sagolikt trivsamt.

Härliga hem för stora och små

Här bor du modernt och bekvämt i bostadsrätt, i tvåplansradhus om 107 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar med fina sociala ytor och två till fyra sovrum. Alla hus har också stora altaner, och en egen liten trädgårdstäppa att njuta av.

Med närhet till allt du behöver

Vikingstad är inte stort, men har ändå en hel del service. Från Brf Saga har du bekvämt gång- eller cykelavstånd till allt. Skola, förskolor, matbutik, lekplats och badplats – men också till stationen. Därifrån tar du Östgötapendeln till Linköping på åtta minuter. Vill du hellre till Mjölby tar resan 13 minuter. Och du, varje familj som köper bostad här får ett årskort på Östgötatrafiken. Vardagspusslat och klart!

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Saga och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Titta närmare på husen!

I Brf Saga bor du i ett trivsamt kvarter för alla åldrar där de små tryggt kan springa rätt ut i leken, medan de vuxna kan njuta av livet på altanen i lugn och ro. Här kan du läsa mer om respektive hus.

Växthus på gården.
Killar och tjejer dukar upp för picknick i trädgården.

Livet i området

En av de största fördelarna med Vikingstad är såklart de strålande kommunikationerna. Du cyklar till stationen på fem minuter och där tar Östgötapendeln dig till Linköping på åtta minuter, eller till Mjölby på 13 minuter.

Varför välja Brf Saga?

Här kan du hitta hem i en hållbar vardag, i flera bemärkelser. Nybyggda radhus byggda i trä – i ett kvarter utöver det vanliga med cykelpool, växthus och odlingslådor – med mera. Bara 8 minuter från Linköping med Östgötapendeln. Och familjen får ett årskort på köpet!

Radhus i olika färger.

Kontakta oss

Portrettbilde av Frida Casparsson

Frida Casparsson

Mäklare070-979 70 07E-post
Portrettbilde av Charlotte Sandberg

Charlotte Sandberg

Säljkoordinator0706011458E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller