Hoppa till innehåll

Brf Rosendals Trädgård

Bostadsköpsmodeller

Deläga
Fasad i solljus
Till salu

I Rosendal, Uppsala bygger vi 94 lägenheter från 1 till 4 rum och kök med balkonger, mysig innergård och en gemensam takterrass där du kan njuta av utsikten.

Projektdetaljer

Adress
Rosendal, Uppsala
Inflyttning
Planerad från Kvartal 4 2024
Lediga bostäder
47
Boarea
34–93 m2
Pris
Från 1 748 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Välkommen till visning av Rosendals Trädgård i vår visningsbod. Korsningen Torgny Segerstedts allé / Lydia Wahlströms gata. Anmäl dig till visningen genom att kontakta mäklaren.

Torgny Segerstedts Allé, UppsalaKarta
  • Torsdag 8 augusti kl. 17:30-18:00
Kontakta oss

Halvera kontantinsatsen med OBOS Deläga

I utvalda bostäder har du möjlighet att köpa med OBOS Deläga, vilket innebär att du samäger din bostad med oss på OBOS.

Klicka in till kalkylatorn för att räkna på hur stor kontantinsats du behöver och vad boendekostnaden blir – och jämför med ett ordinarie köp.

Utforska området runt Brf Rosendals Trädgård

Läser in

Brf Rosendals Trädgård

Ett grönskande kvarter i en urban stadsmiljö

Vårt kvarter uppförs i Rosendals tredje etapp som ligger intill Stadsskogen norr om Södra Rosendal. Här byggs omkring 1300 bostäder i områdets centrala och västra delar. Utöver bostäder finns en ny grundskola, idrottshall, aktivitetsytor och ett av de stora torgen, Rosendals torg. Här intill planerar vi för Brf Rosendals trädgård. På torgets västra sida planeras det så kallade multikvarteret, som bland annat ska rymma idrottslokaler för Rosendals skola. Här finns även parken Carls hage, en del av det gröna stråk som löper genom Rosendal och vill du läsa mer om området kan du göra det här.

En plats att längta hem till

I Brf Rosendals Trädgård vill vi tillföra något speciellt och oväntat när du går in på kvarterets gård. Här överraskas du av gårdens värme, dess sammanlagda grönska och de generösa och gröna balkongerna. På bottenvåningen planeras för kommersiella lokaler i kvarterens båda östliga hörn. Butiker, restauranger och caféer i bottenvåningen bidrar positivt till en levande gatu- och stadsmiljö. Det kommer även att bli en gemensam takterrass som nås direkt från trapphusen. Här kan du och dina grannar odla, umgås och njuta av utsikten. Vill du läsa mer om bostäderna kan du läsa artikeln Bostäderna i Brf Rosendals Trädgård.

Med omtanke om miljön

Med inspiration från amerikanska och engelska ”townhouses” indelas kvarteret i fem tydliga hus med individuella arkitektoniska uttryck och spännande entréer till bostadshusen. Trapphusen är dagsljusbelysta och välkomnande samt genomgående mellan gata och gård. Husens fem tak ligger på olika nivåer och fyller olika funktioner. Det högst belägna taket fungerar som biotoptak. De övriga är belagda med sedum och två av taken är planerade för solpaneler för att bidra med fastighetsel. Den hållbara energin kan används för att ladda den egna elcykeln eller ge värme och ljus till fastighetens gemensamma utrymmen. Sedumtaken placeras på vissa av taken. De fördröjer takvattnet, binder koldioxid, och bidrar, som all växtlighet, med att jämna ut temperaturskillnader. I föreningen kommer det även att planeras för ett återbruksrum, en cykelpool samt tillgång till bilpool. Det skall vara enkelt att bo och leva i Rosendals Trädgård utan att äga en egen bil.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Michael Melin

Michael Melin

Mäklare0707678323E-post
Portrettbilde av Annika Bolander

Annika Bolander

Mäklare 0703557766E-post
Portrettbilde av Sara Vilhelmsson

Sara Vilhelmsson

Kundansvarig0868406063E-post