Hoppa till innehåll
Gå till projektsidan

Radhus 05-1002

Bostadsfakta

Pris
3 495 000 kr
Antal rum
4 rok
Ägandeform
Bostadsrätt
Inflyttning
Planerad inflyttning från Kvartal 1 2026
Månadskostnad
4 946 kr/mån
Boarea
105 m²
Bostadstyp
Radhus

Om bostaden

Välkommen in i en entré med hatthylla och praktiskt klinkergolv! Entrén får ett fint ljusinsläpp från ett långt fönster i dörren och leder sedan vidare in till en hall med garderober. På ena sidan om entrén ligger ett helkaklat badrum med wc, dusch med duschväggar, tvättmaskin och torktumlare. På den andra sidan ligger ett fullutrustat och genomgående kök med matplats intill det stora fönstret som vetter mot framsidan.


Öppna, sociala ytor att njuta av

Att trappan är centralt placerad ger dig möjlighet att möblera med matplats i bostadens främre delar och samtidigt ha hela vardagsrummet i bakkant att disponera som du vill. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är perfekt för sociala tillställningar, eller bara vanliga veckokvällar när familjen ska umgås. Tack vare altandörren och det generösa fönstret intill får nedervåningen ett härligt ljusinsläpp.


Flexibel planlösning

Som standard kommer radhuset med två sovrum, ett luftigt allrum med fransk balkong och fönster och en generös klädkammare på övervåningen. Men tack vare den flexibla planlösningen kan du välja mellan två, tre eller fyra sovrum. Oavsett vad du väljer får du alltid ett helkaklat badrum med dusch och skjutdörrsgarderob från Elfa.


Här får du:

        Välutrustat kök från HTH

        Två, tre eller fyra sovrum

        Helkaklade badrum

        Skjutdörrsgarderob från Elfa

        Trädgård och altan

        Parkering

 

Vill du gå på visning?

Välkommen på visning i Tygelsjö! Där har vi byggt samma husmodell som bostäderna i Brf Pilevallen kommer få. Ingen föranmälan krävs, hoppas vi ses!

Spannmålsgatan 72, 218 73 TygelsjöKarta
  • Söndag 16 juni kl. 13:00-14:00
Kontakta oss

Utforska området runt Brf Pilevallen

I Vellinge Parkby har du nära till mycket. I det direkta närområdet finns förskola, skola och busshållplats och med bara 1 km till Vellinge centrum har du perfekt cykelavstånd till mataffärer (ICA och Willys), vårdcentral (Näsets läkargrupp), butiker, restauranger, gym (Nordic Wellness), idrottsplats, fotbollsplan, padel- och tennisbanor. I Vellinge finns också badhuset Vanningen, bibliotek, kulturskola och gymnasium. När du behöver ett större utbud så når du Svågertorp Handelsområde på 10 minuter och Hyllie på 15 minuter med bil.

Läser in

Kontakta oss

Portrettbilde av Malin Eriksson

Malin Eriksson

Mäklare, Fastighetsbyrån070 857 28 28E-post
Portrettbilde av Fredrik Winlund

Fredrik Winlund

Fastighetsmäklare0709918702E-post
Portrettbilde av Pernilla Lundell

Pernilla Lundell

Säljkoordinator010-4341202E-post

    Skulle du vilja se andra hem i det här projektet?

    Gå till projektsidan