Hoppa till innehåll
Till salu

Välkommen till Vellinge Parkbys första kvarter - Brf Pilevallen, som erbjuder 21 välplanerade radhus med trädgård. Här bor du lagom lantligt – mitt på de skånska slätterna, men bara 15 minuter från Malmös stadspuls. I närområdet finns allt du behöver för en bekväm vardag så som förskola, skola, matbutik och kollektivtrafik.

Projektdetaljer

Adress
Hököpingevägen, Vellinge
Inflyttning
Planerad från Kvartal 2 2026
Lediga bostäder
11
Boarea
105–110 m2
Pris
Från 3 495 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Välkommen på visning i Tygelsjö! Där har vi byggt samma husmodell som bostäderna i Brf Pilevallen kommer få. Ingen föranmälan krävs, hoppas vi ses!

Spannmålsgatan 72, 218 73 TygelsjöKarta
  • Söndag 21 juli kl. 13:00-14:00
Kontakta oss

Nytt pris och en trygg månadsavgift!

För att du som är först ut i Vellinge Parkby ska få extra fördelar har vi tagit fram ett nytt frånpris på bostäderna: 3 495 000kr. Dessutom får du en trygg månadsavgift ända fram till 2029. Det ger dig möjlighet att planera din ekonomi flera år framåt.

Utforska området runt Brf Pilevallen

I Vellinge Parkby har du nära till mycket. I det direkta närområdet finns förskola, skola och busshållplats och med bara 1 km till Vellinge centrum har du perfekt cykelavstånd till mataffärer (ICA och Willys), vårdcentral (Näsets läkargrupp), butiker, restauranger, gym (Nordic Wellness), idrottsplats, fotbollsplan, padel- och tennisbanor. I Vellinge finns också badhuset Vanningen, bibliotek, kulturskola och gymnasium. När du behöver ett större utbud så når du Svågertorp Handelsområde på 10 minuter och Hyllie på 15 minuter med bil.

Läser in

Foto av böljande raps på ett gult rapsfält.

Bo lagom mycket på landet i Vellinge

I de norra delarna av Vellinge växer det nya bostadsområdet Vellinge Parkby nu fram. Här planerar vi för moderna radhus i två plan med inspiration från 1900-talets trädgårdsstäder och en lokal förankring i Vellinges vackra gatuhus.

Nära till det mesta

I Vellinge finns det gott om service – restauranger, pizzerior, skolor, förskolor, bibliotek och gym – samtidigt som du har Malmö och Köpenhamns rika utbud på bekvämt avstånd. Med bil tar det bara 15 minuter till centrala Malmö och med Skånetrafikens linje 150 är det enkelt att pendla in till stan även med buss.

Anpassa efter din familj

Bostäderna i Brf Pilevallen kommer att bli 105 och 110 kvadratmeter. Storleksmässigt är de snarlika, men planlösningarna skiljer sig åt. Den främsta skillnaden är antalet sovrum – här väljer du själv mellan två, tre eller fyra sovrum utifrån vad som passar din familj bäst!

Ett hem som andas Skåne

Områdets unika läge mitt på den skånska slätten, ett stenkast från Öresund och de vida, vackra vyerna har självklart inspirerat projektet. Här får bostäderna putsfasader, vilket knyter an till den starka putstraditionen i Skåne, men även den befintliga bebyggelsen i närområdet.

Illustrationsbild av vardagsrum med matplats och soffgrupp samt stora fönsterdörrar.

Mer om bostäderna

Brf Pilevallen bjuder på rymliga och välplanerade radhus i två olika storlekar, med utgångspunkt i klassisk skånsk arkitektur.

Vanliga frågor och svar

Här samlar vi svar på alla de frågor du kan tänkas ha om Brf Pilevallen.

Bild av en ikon där det står En del av Vellinge Parkby.

En del av Vellinge Parkby

Flytta in. Andas ut. Vellinge Parkby är ett nytt bostadsområde i Vellinge som utvecklas av både OBOS och Nordr. Småskaligt, lågt och omväxlande. En ny stadsdel och en unik parkby. Tillsammans vill vi skapa en plats där vardagslunken är enkel.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Malin Eriksson

Malin Eriksson

Mäklare, Fastighetsbyrån070 857 28 28E-post
Portrettbilde av Fredrik Winlund

Fredrik Winlund

Fastighetsmäklare0709918702E-post
Portrettbilde av Pernilla Lundell

Pernilla Lundell

Säljkoordinator010-4341202E-post