Hoppa till innehåll

Brf Lövsångaren 3

Visionsbild Brf Lövsångaren 3
Till salu

Bo i omtyckta Stäket i vacker parkvilla i tre plan – perfekt för dig som tröttnat på villan och söker en lättskött bostad.

Projektdetaljer

Adress
Almarevägen, 176 76 Järfälla
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostäder
2
Boarea
72–92 m2
Pris
Från 3 198 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Välkommen till visning av Lövsångaren 3. Anmäl dig genom att kontakta mäklaren.

Almarevägen 12A, 176 76 JärfällaKarta
  • Måndag 22 juli kl. 17:15-17:45
Almarevägen 12, 176 76 JärfällaKarta
  • Söndag 11 augusti kl. 11:00-11:30
Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Lövsångaren 3

Läser in

Vardagsrum

Det bästa av två världar

I Brf Lövsångaren 3 bor du bekvämt och enkelt med allt du behöver på nära håll som förskolor, skolor och livsmedelsbutik. Två kilometer bort ligger Kallhälls centrum med sin mysiga marina och här finns ett större utbud butiker och restauranger, samt bibliotek, vårdcentral och apotek. Från Kallhälls station pendlar du enkelt till Stockholm under en halvtimme.

Möjlighet till en aktiv fritid

Området har mycket för den som vill njuta av naturen och vara aktiv. Bonäsbadet och Kallhällsbadet är två populära stränder med grillplatser och lekytor, dessutom finns flera upplysta motionsspår och i Kallhäll idrottsplatser för friidrott, fotboll och tennishall. 2018 invigdes den nya simhallen med vattenrutschkanor, ett vattenland för barn och ett modernt gym. Om golf lockar finns både Viksjö golfbana och Grindslantens golfbana bara några kilometer bort. I närheten finns även ett naturreservat och småbåtshamn i Stäket.

Parkvillor med karaktär

Längs med Almarevägen, planeras kvarteret Brf Lövsångaren. Sex parkvillor i tre plan, placerade intill varandra där varje hus innehåller nio lägenheter i olika storlekar. Husens spännande karaktär med träpanel i ljusgrått och ockra drar blickarna till sig. Det grafitgrå taket innehåller stora glaslanterniner som både släpper in ljus och skapar en härlig atmosfär. Husen kommer att vara placerade parvis och mellan varje par finns en gemensam lummig och inbjudande gård med planteringar, träd och även en mysig pergola med sittplatser. Kvarteret kommer att förlängas med en vacker park, som kommer att anläggas bakom villorna.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Stina Gyllensten

Stina Gyllensten

Kundansvarig0470799872E-post
Portrettbilde av Robert Löwkrantz

Robert Löwkrantz

Mäklare0708807780E-post