Hoppa till innehåll

Brf Kärleksstigen

Två människor som blickar ut över Mullsjön
Pågående planering

Mullsjö är på frammarsch och nya bostadsområdet Kärleksudden erbjuder hem för olika smaker och behov. Vi på OBOS är aktuella med två projekt här: Brf Kärleksudden med sina rad- och kedjehus samt Brf Kärleksstigen där vi planerar för bostäder i 2-4 plan. Här lever du modernt och bekvämt i bostadsrättssform i en härlig miljö.

Projektdetaljer

Status
Ej klart
Antal bostäder
10-22
Bostadstyp
Ej klart
Boarea
2-4 rok
Försäljningsstart
Ej klart
Inflyttning
Ej klart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadsköpsmodeller
Ej klart

Utforska området runt Brf Kärleksstigen

Läser in

skog på en ö i sjön

Mysigt kvarter på Kärleksudden

I Mullsjö har du alltid nära till härliga naturupplevelser, såväl rofyllda som fartfyllda, sommar som vinter. Bad, såklart. Du bor ju granne med Mullsjön och promenerar enkelt bort till badplatsen vid hotellet där det också finns ett häftigt hopptorn.

Här planerar vi för bostäder i 2-4 plan. Exakt vad det blir håller vi på att jobba fram och när vi vet mer kommer vi att meddela dig som gjort en intresseanmälan på projektet.

Vill du hellre bo i hus?

Då ska du titta närmare på systerprojektet Brf Kärleksudden som erbjuder charmiga rad- och kedjehus i två olika storlekar.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Johanna Svahn

Johanna Svahn

Kundansvarig010-434 12 62E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller