Hoppa till innehåll

Trygg månadsavgift

För att ge köpare i Brf Havsbrisen en stabil start erbjuder vi en trygg månadsavgift från 4.616 kr fram till 2028. Det ger dig friheten att planera din ekonomi flera år framåt. Kontakta mäklaren för mer information.

Till salu

I Brf Havsbrisen kan drömmen om ett hus nära havet bli verklighet – i bekväm bostadsrättsform. Här bygger vi parhus, precis intill den populära golfbanan i Ekhagen med inflyttning under våren. Västerviks service, utbud och nöjen ligger bara en kort cykeltur bort.

Projektdetaljer

Adress
Hällmarksvägen 38A, 593 38 Västervik
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostäder
3
Boarea
115 m2
Pris
Från 3 175 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Välkommen till bokad visning av Brf Havsbrisen. Bokning görs via Marcus tfn 0734-03 05 00

Hällmarksvägen 38A, 593 38 VästervikKarta
  • Onsdag 24 juli kl. 16:30-16:30
  • Onsdag 7 augusti kl. 16:30-16:30
Kontakta oss

Solceller ingår på en av våra bostäder

Vi har haft möjligheten att installera solceller på bostad 06-1002 (Hällmarksvägen 36A) till ett värde av cirka 75.000 kr. Genom att producera din egen el minskar du dina månadskostnader och gör en smart investering för en grönare och mer ekonomisk framtid!

Utforska området runt Brf Havsbrisen

Läser in

Öppen planlösning

Nybyggda hem med havsutsikt

I vackra Ekhagen, bara 10 minuter från centrala Västervik, kan drömmen om ett hem nära naturen bli verklighet. Här får du allt av det goda: grönska utanför dörren och ett modernt hem som både bjuder in till umgänge och en avkopplande vardag. Från huset kan du både se havet och känna dess vindar. Därför blir också namnet på det nya kvarteret självklart. Välkommen till Brf Havsbrisen!

Hem för både semester och vardag

Brf Havsbrisen blir ett ljust och luftigt kvarter. Här bor du i parhus på 115 välplanerade kvadratmetrar i två plan – med alla bekvämligheter. Härliga sociala ytor, tre trivsamma sovrum och två stora uteplatser där du kan njuta av den fantastiska naturen.

Nära natur och nöjen

Omgivningarna kring Brf Havsbrisen är något alldeles extra. Här finns något för alla - närheten till golfbanan, fina promenadstråk och vatten precis intill. Västervik har ett flertal småbåtshamnar, och du har aldrig långt till ett svalkande dopp. När shopping, nöjen och restauranger lockar så hittar du det i Västerviks centrum, bara några minuter från ditt nya hem. Vill du läsa mer o området kan du göra det här.

Bildet til Youtube-video

Lev husdrömmen vid havet

Brf Havsbrisen tar plats mitt i den vackra naturen och bildar ett luftigt och trivsamt kvarter. Här bor du modernt och bekvämt i parhus på 115 välplanerade kvadratmeter i två plan.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Moa Kronståhl Pil

Moa Kronståhl Pil

Mäklare073 403 05 00E-post
Portrettbilde av Marcus Svensson

Marcus Svensson

Mäklarassistent073 403 05 00E-post
Portrettbilde av Charlotte Sandberg

Charlotte Sandberg

Säljkoordinator0706011458E-post