Hoppa till innehåll
Till salu

I Stångby är det enkelt att trivas och inte konstigt alls, för här får du njuta av livet på landet samtidigt som du har hela Lunds utbud inom räckhåll. Här finns lediga bostäder kvar med tillträde när det passar dig. Vill du gå på visning? Vänligen kontakta ansvarig mäklare och boka tid.

Projektdetaljer

Adress
Grågåsvägen, Lund
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostader
2
Boarea
126 m2
Pris
Från 3 495 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Hör av dig direkt till fastighetsmäklaren för att boka en privat visning.

Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Gulsparven

Läser in

Det är enkelt att trivas i Stångby

Mitt i det klassiska skånska odlingslandskapet ligger Stångby. Att skåda ut över vidsträckta fält gör att man automatiskt sänker axlarna, andas ut och slappnar av. Det är enkelt att trivas här, och det sägs att om man en gång flyttar hit – då stannar man kvar.

Ett boende för dig

Här kan du hitta ditt drömhem i ett mysigt och lummigt kvarter. Alla bostäder har egen uteplats eller balkong, stora nog för dig som vill motionera dina gröna fingrar. På insidan möts vi av samma omtanke som på utsidan. Ytterst välplanerade bostäder, med en god standard redan från början.

Allt för en lite härligare vardag

Här har du vardagsnytta som förskola och skola på nära håll. Stångby har två förskolor, och två skolor: Kulparksskolan för årskurs F-3 och nybyggda Prästängsskolan för årskurs 4-6. Lekplats för de minsta finns i kvarteret, och i närheten av Prästängsskolan planerar Lunds kommun för en fin park med lekplats som även passar lite större barn. Idrottsplats och idrottshall finns också, den lokala idrottsföreningen Torns IF är en aktiv sådan. Föredrar någon i familjen att sporta på hästryggen? Då är det bekvämt cykelavstånd till Torns Ryttarförening. Är det golf som gäller når du både Kävlinge GK och Värpinge GK på 10 minuter i bilen. Och den vackra skånska naturen, den väntar runt knuten. Med ett par minuters tågresa till Lund, och Malmö, Helsingborg och Köpenhamn inom räckhåll har du tillgång till städer och egentligen hela världen.

Titta närmare på radhusen

Här kan du flytta in i ett riktigt härligt och rymligt radhus om 126 kvadratmeter fördelat i två plan. Låt oss titta närmre på husen!

Altan på baksidan med tillhörande gräsplätt.

Om kvarteret

Här kan du läsa om Brf Gulsparven som kvarter, och ta del av tankarna hos kvarterets arkitekt Gunilla Svensson.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Pernilla Lundell

Pernilla Lundell

Projektutvecklare010-4341202E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller