Hoppa till innehåll

Trygg månadsavgift

Köp bostad i Brf Golfrundan och få en trygg månadsavgift från 3 975 kr fram till mars 2029. Kontakta mäklaren för mer information

Till salu

I Saxnäs håller vi nu på att förverkliga drömmen om hus på Öland – i form av bekväma bostadsrätter. Här bygger vi lättskötta enplanshem i ett lugnt kvarter ett stenkast från den populära golfbana. Nära till havet och naturen, med Färjestaden och Ölandsbron på cykelavstånd.

Projektdetaljer

Adress
Flaggränd, Saxnäs
Inflyttning
Planerad från Kvartal 1 2025
Lediga bostader
5
Boarea
83 m2
Pris
Från 2 270 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Bokad visning, anmälan till mäklare. Passar inte tiden? Kontakta mäklare för ny tid.

Svinggränd 5, 386 95 FärjestadenKarta
  • Onsdag 26 juni kl. 16:00-17:00
  • Söndag 7 juli kl. 10:00-11:00
Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Golfrundan

Saxnäs har mycket att erbjuda: fina vandringsleder, långgrunda stränder för svalkande bad och surfing och du bor dessutom granne med golfbanan. Till all service i Färjestaden tar du dig smidigt med bil eller cykel, och därifrån in till Kalmar på en kvart.

Läser in

Enplanshus med träpanel i mörkgrönt med altan på baksidan.

Nybyggda enplanshem med guldläge i Saxnäs

I norra Saxnäs, granne med den populära golfbanan, har du chans att uppfylla drömmen om att bo på Öland. Brf Golfrundan bjuder på trivsamma marklägenheter med allt du behöver för en härlig semester och vardag. Här är det enkelt att njuta av den öländska naturen, samtidigt som du har fastlandet på bekvämt avstånd.

Allt du behöver i ett plan

Här bor bekvämt i bostadsrätt, i par eller radhus på 83 kvadrat i ett plan. Fina sällskapsytor, två sovrum, en rymlig altan och gott om praktiska detaljer – till exempel finns det en given parkeringsplats för golfbilen utanför dörren. Ja, som namnet antyder är kvarteret inspirerat av det sköna golflivet.

Bildet til Youtube-video

Närhet till aktiviteter och bad

I Brf Golfrundan bor du lugnt och skönt med nära till svalkande dopp och en runda på golfbanan. Till Färjestaden och Ölandsbron är det omkring 5 km – och därifrån når du Kalmar på en kvart.

Illustrationsbild: Tagen från hallen där man ser den öppna planlösningen med matgrupp till vänster, altandörr rakt fram i bild och en aning till vardagsrum med fåtölj åt höger i bild.

Kvadratsmarta ytor och härlig altan

Brf Golfrundan bjuder på 83 välplanerade kvadratmetrar i markplan, med tre rum och kök – och alla bekvämligheter, inklusive en stor altan i söderläge.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Philip Andersson

Philip Andersson

Mäklare0738193258E-post
Portrettbilde av Johannes Stynsberg

Johannes Stynsberg

Mäklare0736548035E-post
Portrettbilde av Johanna Svahn

Johanna Svahn

Säljkoordinator0104341262E-post