Hoppa till innehåll

Halverad månadsavgift i Brf Ella Kvarn

Just nu går vi på OBOS in och betalar halva månadsavgiften i Brf Ella Kvarn fram till slutet av 2025. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som tecknar avtal och som är eller blir OBOS-medlemmar. Kontakta mäklare för mer information.

Till salu

I centrala Falköping kan du nu flytta rakt in i en inflyttningsklar bostadsrätt. Slår ditt hjärta lite extra för ett radhus då har vi just nu två kvar. Varmt välkommen hem till Brf Ella Kvarn!

Projektdetaljer

Adress
Klockaregatan, 521 43 Falköping
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostäder
2
Boarea
120 m2
Pris
Från 2 350 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Hör av dig direkt till fastighetsmäklaren för att boka en privat visning.

Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Ella Kvarn

Läser in

Radhus med uteplats

Hitta hem till Falköpings bästa läge!

Prästgårdsgärde har ett perfekt läge i Falköping med promenadavstånd till det mesta. Här bygger vi nu både radhus och lägenheter, granne med radhusen i Brf Lövängen, och lägenheterna i Brf Klangagården. Och precis som i Brf Klangagården har vi lånat föreningens namn från det gamla Falköping, närmare bestämt från kvarnen som förr låg ett par hundra meter härifrån.

Nya hem för alla smaker

Här kan du välja bostad efter hur du vill leva livet. Brf Ella Kvarn bjuder på radhus i flera olika modeller, men också välplanerade tvåor, treor och fyror, alla med balkong (eller uteplats om du väljer att bo i markplan). Självklart finns också alla praktiska detaljer på plats, som att alla bostäder får en egen parkeringsplats och att flerbostadshusen har hiss.

Nära till vardagsliv och vardagslyx

Alldeles intill Prästgårdsgärde ligger mysiga Gamla stan, och det är inte svårt att se hur bostäderna här har inspirerats av den pittoreska miljön. Både när det gäller materialval och miljön runt omkring husen. Här bor man småskaligt, trivsamt – och alldeles nybyggt, förstås. Här har du också all service du behöver i din vardag på nära håll, du har gång- eller cykelavstånd till allt som Falköping har att erbjuda.

Titta närmare på husen!

I Brf Ella Kvarn bor du lugnt och skönt med en lantlig känsla, dels på grund av husens utseende, men också tack vare kvarterets härliga innergård. Här bygger vi radhus om 137 respektive 120 kvm i två olika modeller samt lägenheter om 2-4 rok, 53-81 kvm.

Bild: Vardagsrum med soffa i öppen plalösning till köket

Livet i området

Brf Ella Kvarn får ett smått oslagbart läge. Här kan du ta en promenad genom de trevliga gatorna i Gamla stan – kanske fynda något på fina loppisen? Eller flanera in mot centrum, kanske för att ta en titt på vad som blommar i Plantis just nu?

Pappa med barn i lekpark

Varför välja Brf Ella Kvarn?

Nybyggda hem med perfekt läge i Falköping. Både radhus och lägenheter i ett härligt grönt och socialt kvarter. Här berättar vår projektutvecklare Camilla Björklund mer om kvarterets alla fördelar.

Mamma, pappa och barn i lekpark

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Sanna Holmesten

Sanna Holmesten

Säljkoordinator010-434 13 20E-post
Portrettbilde av Madelene Soneby

Madelene Soneby

Mäklare073-978 22 34E-post