Hoppa till innehåll

Brf Bränninge Trädgård

Brf Bränninge Trädgård i kvällsljus

Avgiftsfritt i 12 månader

Vi bjuder på din månadsavgift under ett helt år efter inflytt i Brf Bränninge Trädgård. Erbjudandet gäller de 6 första som tecknar avtal från den 16 februari 2024 och är eller blir OBOS-medlem. Kontakta mäklaren för mer information.

Till salu

Inflyttningsklara par- och radhus i populära Habo - alla med en härlig altan och egen täppa. Här finner du alla lediga bostäder med tillträde när det passar dig. Vill du gå på visning? Kontakta ansvarig mäklare och boka tid.

Projektdetaljer

Adress
Fölungegränd, Habo
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostader
10
Boarea
113–120 m2
Pris
Från 2 695 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Bokad visning, anmälan till mäklare. Varmt välkommen!

Fölungegränd 2, 566 36 HaboKarta
  • Torsdag 27 juni kl. 17:30-18:10
Kontakta oss

Nu får du dessutom trygg månadsavgift

För att ge köpare i Brf Bränninge Trädgård en stabil start erbjuder vi en trygg månadsavgift från 4 507 kr fram till april 2028. Det ger dig friheten att planera din ekonomi flera år framåt.

Utforska området runt Brf Bränninge Trädgård

Läser in

Vardagsrum i radhuset

Redo för det goda livet

I Bränninge Trädgård står trädgårdskänslan i centrum med gott om växtlighet i form av träd och fruktträd, häckar och gräsytor, grönskan sträcker sig ända upp på förråden, som får levande gröna sedumtak. Kvarteret får också en mysig liten lekplats, komplett med sittplatser för fikapausen.

Husens fasader får träpanel som färgsätts i mjuka naturnära kulörer, stora fönsterpartier släpper in ljuset och suddar ut gränsen mellan ute och inne och varje hus får också dubbla altaner att njuta av. Väljer du ett parhus får du dessutom en fin balkong på övervåningen som vetter mot Vättern.

Här kan du välja mellan radhus och parhus: 113 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar, i två plan. Gemensamt för husen är de fina öppna sällskapsytorna, modernt kök med allt du behöver och gott om plats för familjens privatliv i 3-4 sovrum en trappa upp.

Lugnt och skönt med nära till det mesta

I Bränninge bor du i en lugn och trivsam miljö där du samtidigt har närhet till det mesta som är viktigt i livet. Här finns gott om möjligheter till en aktiv fritid för hela familjen, både inom föreningslivet och ute på egna upptäcktsfärder i skog och mark - Habo kommun har inte mindre än 11 naturreservat att välja mellan. Närheten till Vättern är förstås ett plus. Vill du svalka dig med ett dopp tar du bara cykeln till Domsands sandstrand, eller bilen till Baskarpsbadet.

Välkommen till en fungerande vardag

Att bo på en mindre ort innebär ett enklare, tryggare liv. Här har du bekvämt cykelavstånd till Habos mysiga centrum som har allt du behöver – och lite till. När du sedan vill ha mer shopping och nöjen tar du dig enkelt in till Jönköping. Habo har också gott om skolor och förskolor, Brf Bränninge Trädgård har två förskolor inom 500 meters radie. Och Habo har inte vilka skolor som helst: kommunen tillhör landets bästa när det kommer till lärarnas utbildningsnivå.

Presentationsvideo av Brf Bränninge Trädgård

Presentationsvideo av Brf Bränninge Trädgård

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Gustav Sandberg

Gustav Sandberg

Mäklare0704-89 59 05E-post
Portrettbilde av Kristian Ceylan

Kristian Ceylan

Mäklare0704895990E-post
Portrettbilde av Johanna Svahn

Johanna Svahn

Säljkoordinator0104341262E-post
Portrettbilde av Christian Gustavsson

Christian Gustavsson

Mäklare073-579 06 35E-post