Hoppa till innehåll

Brf Blåbärsbacken

Kök med stort köksbord i mitten

Prissänkning 500 000 kr

Just nu har vi ett erbjudande i Brf Blåbärsbacken som ger dig 500 000 kr i rabatt. Rabatten är avdragen i prislistan och gäller nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar.

Till salu

Passa på, endast en villa på 158 kvm finns nu kvar! Här bygger vi ett mysigt kvarter med nybyggda parhus och friliggande småhus i tre olika storlekar. Bekväma hem i bostadsrättsform, med fina uteplatser såklart. Här bor du bokstavligt talat granne med skogen, med all service inom räckhåll.

Projektdetaljer

Adress
Lövsångarvägen 30, Åkersberga
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostader
1
Boarea
158 m2
Pris
5 300 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Hör av dig direkt till fastighetsmäklaren för att boka en privat visning.

Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Lediga bostäder i Brf Blåbärsbacken

Utforska området runt Brf Blåbärsbacken

Läser in

Visningsfilm 158 kvm. (Observera att filmen är från ett likadant hus i ett annat projekt, avvikelser förekommer.)

Bildet til Youtube-video

Nybyggda hus med allt ute-njut runt knuten

I vackra Valsjöskogen i Östra Åkersberga bor du med skogen utanför dörren och både havet och sjöar på promenadavstånd. Redan nu njuter dina blivande grannar av livet här, i ett växande bostadsområde där inte minst barnfamiljerna trivs som fisken i vattnet. Och nu har du också chansen: Brf Blåbärsbacken bjuder på tre trevliga husmodeller i ett mysigt kvarter för alla åldrar. Kvar finns nu endast EN fristående villa på 158 kvm!

Hem för alla slags familjer

Här finns härliga tvåplanshus i tre olika storlekar: parhus om 107 välplanerade kvadratmetrar eller friliggande småhus om 137 respektive 158 sådana. Både familj och gäster trivs i den sociala, öppna planlösningen på nedre plan, inte minst på den ljuvliga altanen utanför. Och när du vill dra dig tillbaka från festligheterna finns även gott om plats för lugn och ro. Husen har 3-4 sovrum som standard.

Läge för livsnjutare

Här kan du bara öppna dörren och andas in skogsdoften, grilla i trädgården och umgås med grannarna. Eller varför inte ta en promenad i skogen, bygg en koja med barnen och hitta nya hemliga svampställen? Och blir ni badsugna är det bara att välja mellan hav och sjö. Men hur mycket du än älskar naturen behövs ändå vissa bekvämligheter för en fungerande vardag. Då kan det vara skönt att veta att du har det mesta du vill ha i din vardag en kort cykeltur bort. Förskolor, skolor, matbutik – med mera.

Titta närmare på husen!

Här, i mysiga Valsjöskogen, bygger vi nya hem i tre olika storlekar: parhus om 107 välplanerade kvadratmetrar eller friliggande småhus om 137 respektive 158 sådana. Alla i två plan, med fina sociala ytor, 3-4 sovrum som standard, ljuvliga altaner och lättskötta naturtomter.

Vardagsrum med trappen till våning två
Ko i en hage med vatten bakom

Livet i området

Brf Blåbärsbacken är ett nytt bostadsområde strax öster om Åkersberga, som kommer att växa fram helt i harmoni med den redan befintliga naturen.

Familjen Holmquist Lantz förälskade sig i huset vid skogen

Vi kommer aldrig att bo i hus, sa de. Men när sonen Knut föddes ändrades allt… Här berättar Frida och Carl Holmquist Lantz om hur det gick till när ett par inbitna lägenhetsmänniskor hittade sitt nya drömhem i Valsjöskogen.

Familjen Holmquist Lantz
Blåbärsris

Varför välja Brf Blåbärsbacken?

På jakt efter ett enklare sätt att leva villalivet? Vad sägs om härliga villor och parhus i bekväm bostadsrättsform, mitt i naturen och med service inom räckhåll? Här berättar vår projektutvecklare Malin Bloom om alla fördelar med Brf Blåbärsbacken.

Kvartersskiss

Här kan du se kvartersskissen över Brf Blåbärsbacken.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Michelle Thöming

Michelle Thöming

Mäklare076-858 53 94E-post
Portrettbilde av Charlotte Sandberg

Charlotte Sandberg

Säljkoordinator0706011458E-post