Hoppa till innehåll
Pågående planering

I populära Bergsäter i Ulricehamns kommun planerar vi 37 moderna radhus i bostadsrättsform. Radhusen får en boarea på ca 110 kvm och blir en del av ett tryggt och trivsamt kvarter med fokus på hållbarhet och biologisk mångfald.

Projektdetaljer

Status
Ej klart
Antal bostäder
37
Bostadstyp
Villa och radhus
Boarea
110 kvm
Försäljningsstart
Planerad från 2025
Inflyttning
Ej klart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadsköpsmodeller
Ej klart

Utforska området runt Bergsäter

Läser in

Välkommen till Bergsäter – där livet är både enkelt och rikt på möjligheter

Bergsäter kommer att bli mer än bara ett kvarter; det blir en plats där naturen och den moderna livsstilen smälter samman. Genom att välja naturnära material och fokusera på hållbarhet strävar vi efter att erbjuda inte bara hus, utan ett hem som andas i takt med omgivningen.

Här bor du tryggt i ett lummigt kvarter intill naturen samtidigt som du har nära till centrum som bjuder på restauranger, butiker och fritidsaktiviteter. För dig som pendlar tar du dig smidigt via väg 40 till Borås, Göteborg och Jönköping.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Sanna Holmesten

Sanna Holmesten

Säljkoordinator010-434 13 20E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller