Hoppa till innehåll
Pågående planering

I den kommande stadsdelen Årstafältet utvecklar OBOS två kvarter i den femte etappen. Det generösa parkstråket, i direkt anslutning, ger fri utsikt och möjlighet till både idrott och avkoppling

Projektdetaljer

Antal bostäder
Cirka 200
Bostadstyp
Lägenhet
Boarea
Ej klart
Försäljningsstart
Ej klart
Inflyttning
Ej klart
Ägandeform
Bostadsrätt

Utforska området runt Årstafältet

Läser in

gröna fält och rörelse

Lägenheter på Årstafältet i Stockholm

På Årstafältet i Stockholm planeras en helt ny stadsdel med cirka 6 000 nya bostäder. Det blir blandad bebyggelse med förskolor, skolor, verksamheter och en stor anlagd park som kommer att innehålla aktiviteter och olika typer av grönska. Gamla Årsta har ett stort utbud av service med mysiga små restauranger och folkliv. En av Stockholms mest spektakulära restauranger öppnar i Kajen 6 ca 2 km bort. Området kommer erbjuda allt för en bekväm vardag med skolor och bra kommunikation.

En ny aktiv stadsdel

Staden har som mål att alla som flyttar hit ska få en god boendemiljö, ett rikt stadsliv och fina allmänna platser. Den nya parken blir cirka 25 hektar stor och kommer att innehålla aktiviteter och olika typer av grönska. Staden planerar även bland annat för förskolor för 1 800 barn, 3 grundskolor med tillhörande idrottshallar och en 11-spels fotbollsplan.

Kommunikationssmart

Det kommer finnas goda kommunikationer tätt efter att projektet står klart med en ny tunnelbana/uppgång inom 500 m från kvarteret. Idag når du city på en kvart med pendeln och här finns två tvärbanestationer i närheten. Pendlar du med bil har du närhet till E4:an både norr- och söderut.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Anna Grinneby

Anna Grinneby

ProjektutvecklingschefE-post